Tuğrul Türkeş'e kardeşinden ilginç mesaj

AKP'den istifa eden Ahmet Kutalmış Türkeş, seçim hükümeti bakanlığı teklifini kabul eden ağabeyi MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş'e ilginç bir göndermede bulundu.
Eski AKP Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş,  “Gün ola harman ola, şimdilik ona elveda, yolu düşerse bir gün bana, yardım ederim ben ona” dedi.



BAŞKANLIK ADI ALTINDA 92 YILLIK DEVLET BÖLÜNECEK

Kutalmış Türkeş, seçimlerden hemen önce istifa ederken özellikle partisinin seçim beyannamesini hedef almıştı. “Anayasadan ‘Türk’ adının çıkarılacağı, başkanlık sistemi adı altında 92 yıllık devletin bölünerek federasyon ve özerk alanlara dönüştürüleceği tuzağını fark ettiğini” belirten Türkeş, şöyle demişti: “Seçim beyannamesindeki bu ve benzeri istekler, Türkiye ’yi bölmek isteyen terör hareketinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin istekleriyle ya benzeşmekte ya da birebir örtüşmektedir.


DEMOKRASİ SÖZÜNÜ DİLLERİNDEN DÜŞÜRMÜYORLAR AMA..

Yılın 365 günü demokrasi sözünü dillerinden düşürmeyenlerin, böylesine tehlikeli bir seçim beyannamesi hazırlanırken bir kez olsun halkın iradesinin temsilcisi olan milletvekillerinin görüşlerini almamaları, iddia ettikleri ileri demokrasi seviyelerinin ispatıdır. Adalet ve Kalkınma Partisi ’nde milli ve siyasi iklimin süratle bozulmaya yüz tuttuğunu gördükten sonra, bu partide görev yapmanın büyük bir manevi, milli ve vicdani vebal yükleyeceği inancına kanaat getirdiğim için, tarihe not düşmek amacıyla Adalet ve Kalkınma Partisi üyeliğinden istifa 

Kaynak: Hürriyet / Turan Yılmaz

    :

    :

    :

    :

    "Tuğrul Türkeş'e kardeşinden ilginç mesaj" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete