"Sincan, IŞİD Karargahı oldu!"

Aldığı ölüm tehditlerine rağmen, uyarı görevini yaptı! 3 ay önce Meclis'te CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ün basın toplantısında IŞİD'in Ankara'da nasıl yuvalandığını bir bir anlattı.
KARŞI GAZETE | ÖZEL

"HÜKÜMET, BURNUNUN DİBİNDEKİ HADİSEYE GÖZ YUMUYOR!"

Ankara, Ulus'ta, IŞİD mensuplarına yönelik operasyon yapıldı.  15 kişi gözaltına alındı....

Karşı Gazete, bu gecikmiş operasyon ve IŞİD terörünün Türkiye'de neden olduğu ölümlerden çok önce yapılan ihbar niteliğindeki açıklamaları hatırlatıyor... Bu iddialar üzerine gidilip- girilmediğini  sorguluyor...

"ANKARA SİNCAN IŞİD KARARGAHI" DEDİLER, KİMSENİN UMURUNDA OLMADI!

-3 Nisan'da, yani yaklaşık 4 ay önce, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ile birlikte Meclis'te  basın toplantısı yapan ve ailesinden tam 21 kişinin IŞİD'e katıldığını anlatan Alaattin Ercan'ın yaptığı açıklamalar neden ihbar olarak kabul edilmedi?

SİNCAN'DAN IŞİD SERVİSLERİ KALKIYOR MU?

-Gök ve Ercan'ın iddia ettiği gibi Ankara'nın göbeğinden, AKP'nin oy deposu olarak anılan Sincan İlçesi'nden IŞİD servisleri kalkıyor mu?

- Sincan'dan yüzlerce kişi, IŞİD'e katıldı mı?

- IŞİD militanı olan  çocuklarını, torunlarını görmek  isteyen ailelerin, servisler/ otobüsler ile  pikniğe gider gibi Suriye'ye gezmeye gittiği doğru mu?

CHP'Lİ GÖK: "HÜKÜMET, BURNUNUN DİBİNDEKİ HADİSEYE GÖZ YUMUYOR!

Karşı Gazete, Ankara - Ulus'ta operasyon yapıldığı haberlerinin ardından, Sincan hakkındaki iddiaları ortaya çıkaran Levent Gök ile konuştu. Yaklaşık 4 ay önce yaptıkları ve suç duyurusu niteliğindeki açıklamaları üzerine bir gelişme olup- olmadığını sorduğumuz Gök, şu yanıtı verdi:

"Ben IŞİD tehlikesine  canlı olarak herşeyi yaşayan bir kişi ile dikkat çekmiştim. IŞİD tehlikesini sadece Doğu'da, Güneydoğu'da aramak yanlış demiştim... Ankara'nın bile göbeğindeler. Ailesinden 21 kişi IŞİD'e katılan canlı tanığın ağızından uyarılar yaptık. Kimse umursamadı! Bugüne kadar da hiçbir olumlu gelişme görmedik. Hükümet burnunun dibinde Sincan'daki olayları kontrol edemiyor. IŞİD artık Ankara'nın göbeğinde! Otobüslere binip, gezmeye gider gibi IŞİD'e katılıyorlar... İstihbarat  örgütleri ne işe yarıyor? Hükümet'in bu olayları önleme amacı yok. Burnunun dibindeki hadiseye göz yumuyor!"

Ailesinden 21 kişinin IŞİD'e katıldığını, bunlardan 5’inin öldürüldüğünü söyleyen Alaattin Ercan'ın Nisan ayında, Meclis'teki basın toplantısında dile getirdiği ancak Karşı Gazete'nin edindiği bilgiye göre;  şimdiye kadar yetkililer tarafından dikkate alınmadığı anlaşılan açıklamasından satırbaşları şöyleydi:

"SİNCAN, IŞİD KARARGAHI OLDU!"

"Bütün ailem IŞİD'e katıldı. 21 kişi. Kardeşim, bacım, çoluk çocuk... 5'i öldü. Bunlar 8 sene önce Hizb-ut  Tahrir ile başladılar... Son iki yıl içinde tek tek bütün ailem gitti...

Servis kalkıyor, Sincan'dan Suriye'ye...

 "YÜZLERCE KİŞİ, ÇOLUK ÇOCUK IŞİD'E GİTTİ"

Sincan'dan yüzlerce kişi gitti... Ölüm korkusundan değil... Çoluk çocuk gittiler...
Sincan, komple IŞİD'in karargahı. Benim 5 kişim öldü. Doğru dürüst kimse ilgilenmedi. Kardeşlerimden vazgeçtim. Kalanlar dönsün...

"İNSANLARIN BEYNİNİ YIKIYORLAR"

Sincan'da insanların beyinlerini yıkıyorlar, kimse ilgilenmiyor.  Kelleme ödül koymuşlar, öz kardeşlerim beni tehdit edilir. Mantar gibi ürüyorlar... Yollar serbest, sınırlar açılmış... Antep'te piknik yapacak kadar serbestler... Perişanız."

karsigazete.com.tr | Burcu Oral EVREN

    :

    :

    :

    :

    ""Sincan, IŞİD Karargahı oldu!"" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete