Erdoğan 'algı operasyonu'nu asıl kendisi yapmış

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı için yaptığı seçim çalışmalarında Kürt vatandaşları etkilemek için boynuna özel renklerle seçilmiş atkı örttüğü görülüyor.
KARSI GAZETE | ANALİZ

Başbakan Erdoğan dünden itibaren de Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkan'ı olan Tayyip Erdoğan'ın bu zamana kadar yaptığı konuşmalarda, toplantılarda her türlü söyleşide dini siyasete alet ettiğini görüyorduk. Bir çok konuşmasında muhalefet medyasının kendisine algı operasyonu yaptığını dile getiren Erdoğan, aslında seçim çalışmaları sırasında algı operasyonunun kralını kendisi yapmış.

YİNE CAMİ ÖNÜ

İstanbul'un Esenyurt ilçesi İncirli Tepe Mahallesinde seçim çalışmları yürüten AKP'liler yine vatandaş üzerinde dini kullanmak için Maresal Camii'ne gelmişler. Burada bir cuma namazı çıkışında namazdan çıkan vatandaşlar Erdoğan broşürü dağıyorlar.

SARI, KIRMIZI VE YEŞİL RENKLİ ATKI

İlginç olan budur ki; Burada vatandaşlara dağıtılan broşürlerde Erdoğan'ın boynuna taktığı atkının rengi biraz dikkat çekici. Bu zamana kadar kullandığı atkılardan biraz farklı. Erdoğan'ın burada boynuna taktığı atkının sarı, kırmızı ve yeşil renkli olduğu göze batıyor.



Evet sarı, kırmızı ve yeşil renkleri PKK'lıların bayrağının renkleri. Bunu biraz araştırdığımızda kulağımıza gelen bilgiler bir hayli merak uyandırıcı.

İddialara göre Erdoğan Esenyurt bölgesinde Kürt vatandaşların çoğunlukta oturduğunu biliyor ve onları etkilemek için sarı, kırmızı ve yeşil renkli atkı takıyor.

Yine söylenen odur ki Erdoğan'ın bu broşürleri sadece Kürtlerin çoğunlukta yaşadığı yerlere özel olarak bastırmış. (EDO)








    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan 'algı operasyonu'nu asıl kendisi yapmış" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete