Kanlı Cumartesi, seçim stratejisini değiştirtti

Başkent Ankara'da 102 kişinin öldüğü bombalı saldırı sonrasında CHP, seçim kampanyasında değişikliğe gitti.
KARŞI GAZETE | ÖZEL

CHP'NİN SEÇİM STRATEJİSİ DEĞİŞTİ...

CHP Genel Merkezi'nden milletvekillerine ve adaylara gönderilen  bilgi notunda tarihe  “Kanlı Cumartesi” olarak geçecek katliamın ardından kampanyada bazı değişikliklerin yapılmasının zorunlu olduğu ifade edildi.


"Değerli Yol Arkadaşlarım, Ankara’da yaşanan patlama, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında sürdürdüğümüz kampanyamızda bazı değişiklikleri zorunlu kıldı. Değişiklikleri anlayışla karşılayacağınızı biliyor, yeni kampanya önerimizi fedakârlıkla ve kararlılıkla sahipleneceğinize inanıyorum." denilen bilgi notunda değişiklikler konusunda bilgi verildi.

CHP adaylarının seçim kampanyalarında şu değişikleri yapması isteniyor:

- İllerde planlanan mitingler yerine il ve ilçe merkezlerine  ziyaretler yapılacak.  Seçmenle doğrudan iletişim kurulacak.

-Örgütler il, ilçe, belde ve köylere yönelik olarak, milletvekili adaylarının çevresinde oluşturulacak çalışma ekipleriyle yeni bir kampanya planlanacak.

-"Çalmadığımız kapı, ziyaret etmediğimiz işyeri ve sivil toplum kuruluşu kalmayacak şekilde  yüz yüze iletişime geçilen, seçim vaatlerinin birebir anlatıldığı bir sistem kurulacak.

“Seçmenle Birebir Çalışma Notları” başlığı ile adaylara  39 ayrı  slayt gönderen CHP Genel Merkezi, bu slaytların sosyal medyadan paylaşılmasını ve böylece kamuoyu oluşturulmasına destek sağlanmasını da istedi.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Kanlı Cumartesi, seçim stratejisini değiştirtti" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete