'Börekçi Bakan'dan Basın müşavirine kameralar önünde fırça!

'Börekçi Bakan' Ayşe Gürcan, Basın Müşavirine sert tepki gösterdi: 'Konsantremi bozdun Sevda!'
"Müslüman kadın börek yapmasını bilmiyorsa o aileye dağılmaya mahkumdur" sözleriyle bir süre gündemi meşgul eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Gürcan bu kez de kameralar önünde Basın Müşavirine verdiği sert tepkiyle dikkat çekti.

Eskişehir’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan’ın konuşması sırasında, kürsüdeki mikrofonu düzeltmek isteyen Basın Müşaviri arasında yaşanan diyalog damga vurdu.

“NE YAPACAKSAN YAP ÇABUK!”

Bakan Gürcan, konuşması sırasında mikrofonunu düzeltmek isteyen Basın Müşavirine konuşmasını keserek sert bir mizaçla önce ters ters baktı. Ardından, “Ne yapacaksan yap çabuk. Bunu baştan ayarlayacaksınız.” diyerek tepki gösterdi.

GÜLEREK TOPARLAMAYA ÇALIŞTI

Mikrofonun düzeltilmesinin akabinde bir süre kürsüde bekleyen Bakan, yaptığı hareketin dikkat çektiğini düşündü olsa gerek basın müşavirine gülümseyerek, “Konsantrasyonumu bozdun Sevda.” diyerek sitemde bulundu.

Bakan Gürcan’ın konuşması sırasında, kürsüdeki mikrofonu düzeltmek isteyen Basın Müşaviri arasında ‘mikrofon krizi’ damgasını vurdu.

Bakan Gürcan, Çocuk Evleri Sitesi’nin açılışı sırasında kürsüye çıkarak konuşmaya başladı. Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde Basın Müşaviri bayan, Bakan Gürcan’ın konuştuğu kürsüdeki mikrofonun yüksekte olduğunu ve bu nedenle görünümü bozduğu gerekçesiyle düzeltmek istedi. Bakan Gürcan, basın müşaviri bayana, bu talebine önce konuşmasını keserek ters ters baktı. Ardından, “Ne yapacaksan yap çabuk. Bunu baştan ayarlayacaksınız.” diyerek tepkisini dile getirdi. Mikrofonu düzeltmesinin ardından bir süre kürsüde konuşmadan konsantresini toplayan Bakan Gürcan, bu kez bayan müşavirine, “Konsantrasyonumu bozdun Sevda.” diyerek sitemde bulundu.

Akabinde konuşmaya başlayan bakan, daha sonra da açılışı gerçekleştirdi.



Kaynak: sozcu.com.tr
 

    :

    :

    :

    :

    "'Börekçi Bakan'dan Basın müşavirine kameralar önünde fırça!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete