CHP Grup Başkanvekili adayından vekillere mektup

CHP'de kurultay öncesi ilk hesaplaşma bugün...
KARŞI GAZETE | ÖZEL

CHP GRUP YÖNETİMİ BUGÜN SEÇİLİYOR...

CHP'de bugün yapılacak Grup Yönetimi seçimi öncesinde kulisler hızlandı... Dün akşamüstü Meclis'te küçük  gruplar halinde biraraya gelen vekiller  güçlerini bugün sınayacak... Kulislere  sabah da devam eden adaylar çalışma arkadaşlarına çeşitli vaatlerle gidiyor...

Grup Başkanvekili adaylarından Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, vekillere e-posta göndererek oy  istedi.

ATICI: ”YETENEKLERİNİZİ KEŞFEDECEĞİZ"

"İdealist, güçlü, adanmış ve iyi yönetilen bir milletvekili grubuna ihtiyacımız olduğu kuşkusuzdur." diyen Atıcı, vekillerin yeteneklerini keşfetme ve deneyimlerine saygı gösterme sözü verdi. Keşfedilen birikimin, komisyon ve Genel Kurul çalışmalarına yansıtılmasının önemini vurgulayan Atıcı, grubu ortak akılla yönetip, PM ve MYK ile iletişim sağlamayı vaat etti.

 MİLLETVEKİLLERİNE AİLELERİYLE KAMP..Ş

Her hafta Kapalı Grup Toplantısı da öneren Atıcı, milletvekillerinin aileleriyle birlikte sosyal ortamlarda ve çalışma kamplarında buluşmaları için de uğraşacağını vurguladı.

Atıcı'nın mesajında isteyen vekillere proje desteği sözü de verildi. Ayrıca milletvekilleriyle çalışan basın danışmanlarının önemine dikkat çekildi.

Saat 13:00’te başlayacak seçimde Grup Başkanvekilliği için mevcut isimler Özgür Özel, Engin Altay ve Levent Gök'ün yanısıra Haydar Akar , Aytuğ Atıcı, Fikri Sağlar, Candan Yüceer, Aykut Erdoğdu ve Mahmut Tanal'ın isimleri geçiyor.

Meclis Başkanvekilliği için ise  Gülsüm Bilgehan, İlhan kesici, Tufan Köse ve Şafak Pavey yarışması beklenen isimler.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "CHP Grup Başkanvekili adayından vekillere mektup" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete