​Erdoğan'ın yeni hedefi: Türkiye'deki Büyükelçiler!

Twitter fenomeni Fuat Avni, Erdoğan'ın emriyle yeni bir ekibin kurulduğu ve bu ekibin hedefiyle ilgili yeni iddialar ortaya attı.
AKP içerisinden verdiği kulis bilgilerle fenomen haline gelen Fuat Avni, Twitter üzerinden yeni iddialarda bulundu. Erdoğan'ın yeni bir ekip kurduğunu yazan Fuat Avni, bu ekibin hedefinde ise "Türkiye'deki Büyükelçiler" olduğunu ileri sürdü. 

Fuat Avni'nin yeni iddiları şu şekilde:

"Narsist'in talimatıyla kurulmuş özel birimin tek hedefi Türkiye'deki Büyükelçiler. Özel oluşturulan ekip, Gülen Cemaati'nin terör örgütü olduğuna her yolu deneyerek, Türkiye'deki Büyükelçileri ikna etmeye çalışıyor. Zift Medyası, her gün Avrupa ülkelerine küfürler savururken, Narsist'in ulakları, elçileri nasıl ikna edeceklerini bilemiyor. Narsist, 'Gerekirse elçileri satın alın, açıklarını bulup şantaj yaparak ikna edin' dedi. Zavallı herkesi kapıkulları gibi sanıyor. Narsist, MİT ve Emniyet İstihbarata, Büyükelçilerle ilgili çalışma yapılması, özel dosya hazırlanması talimatı verdi. Büyükelçileri fişleyen ve onlara kumpas kurmaya çalışan Narsist'in yaptıklarının bedelini Türkiye ödüyor."

    :

    :

    :

    :

    "​Erdoğan'ın yeni hedefi: Türkiye'deki Büyükelçiler!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete