Mahmut Tanal: Ben Oslo'da görüşmedim, Habur'da karşılamadım...

CHP’li Tanal, cezaevlerinde bulunan terör örgütü militanlarının ziyaret edilmesi hakkında yapılan tartışmalar üzerine açıklamalarda bulundu.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Suç var ise bunun sorumluluğu AKP'li komisyon başkanlığına ve oy çokluğu ile karar veren AKP’li milletvekillerine aittir. Bunların hepsi de çözüm sürecinde yapıldı” ifadelerini kullandı.

CHP’li Tanal, cezaevlerinde bulunan terör örgütü militanlarının ziyaret edilmesi hakkında yapılan tartışmalar üzerine açıklamalarda bulundu. 

Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi olduğunu belirten Tanal, şunları kaydetti:

“En fazla üye milletvekili, AKP'den var. Cezaevlerinden, İnsan Hakları Komisyonuna yapılan şikayetler üzerine TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyon üyeleri olarak AKP'li Komisyon Başkan ve üye milletvekilleri ile birlikte cezaevlerine ziyarete gittik.

"PKK İLE KOL KOLA GİREN AKP OLMUŞTUR"

Cezaevinde bulunan PKK militanlarına bireysel olarak ziyarette bulunmadığını vurgulayan Tanal, şu ifadeleri kullandı:

“Suç var ise bunun sorumluluğu AKP'li komisyon başkanlığına ve oy çokluğu ile karar veren AKP’li milletvekillerine aittir. Bunların hepsi de çözüm sürecinde yapıldı. Ben Meclis’teki görevlendirme nedeniyle bulundum. Ben OSLO'da gizli görüşmedim. Habur'da karşılamadım. İmralı'da akıl almadım. Bu güne kadar gizli görüşen, PKK ile birlikte hareket eden, kol kola giren, İmralı’da akıl alan AKP olmuştur.”

Kaynak: ANKA

    :

    :

    :

    :

    "Mahmut Tanal: Ben Oslo'da görüşmedim, Habur'da karşılamadım..." hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete