​Binali Yıldırım için çarpıcı iddia

Hükümetten ihale alan yandaş müteahhitler İzmir'de diyet mi ödeyecek?
KARŞI GAZETE | ÖZEL

”MİLLETİN A...'SINA KOYAN MÜTEAHHİT AKP'YE İZMİR'DE GİZLİ DESTEK VERECEK"


CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'dan, eski Ulaştırma Bakanı ve 1 Kasım seçimlerinde de AKP'nin İzmir milletvekili adayı olan Binali Yıldırım hakkında çarpıcı bir iddia geldi.

MÜTEAHHİTLER AKP'DEN ALDIKLARI İHALELERİN DİYETİNİ Mİ ÖDEYECEK?

"İzmir'de AKP, devletin tüm olanaklarını kendi adayları için kullanıyor, İzmir Valisi ve kaymakamlar AKP seçim kampanyası için seferber edildi." diyen Çam, AKP iktidarı döneminde ihaleler alan müteahhitlerin de Binali Yıldırım'ın seçim kampanyasına 'gizli' destek vereceğini öne sürdü.

"Birkaç gün içinde bu müteahhitlerin İzmir'de neler yaptığı/ yapacağı ortaya çıkacak" diyen   Çam, Karşı Gazete'ye şu açıklamayı yaptı:

"Cin- Ali Yıldırım'a vali ve kaymakamların destek verdiğini açık açık görüyoruz. Şimdi de müteahhitler çalışmaya başlayacak... Yıldırım'ın 13 yıllık Ulaştırma Bakanlığı döneminde duble yollar, otoyollar, üçüncü havalimanı, üçüncü köprü vb. ihaleleri alanlar, milletin a... 'sına koyan müteahhit de dahil hepsi gelip seçim kampanyasına maddi / manevi destek verecek.  Ama İzmir halkı bunların hepsini biliyor, gerçek ortaya çıkacak, İzmirli sandıkta gereğini yapacak!"

 Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "​Binali Yıldırım için çarpıcı iddia" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete