​CHP'nin ilk milletvekili adayı ortaya çıktı...

Seçim 1Kasım'da... Partilerin de milletvekili aday listelerinin 18 Eylül'de Yüksek Seçim Kurulu'na verilmesi öngörülüyor.
KARŞI GAZETE | ÖZEL
 
TEĞMEN ÇELEBİ, CHP'DEN ADAY...


Bu durumda muhtemelen Eylül başında, adaylık başvuruları da başlayacak. Milletvekillerinin tamamı yine aday... Ancak bazı isimlerin liderler tarafından değiştirilmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Bu durumda yeni adaylar da ortaya çıkacak... 
 
Adaylığını ilk açıklayan isim ise kolay tahmin edilemeyecek biri oldu. Kamuoyunun kumpas davalarından tanıdığı Teğmen Mehmet Ali Çelebi... Cezaevindeyken CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun şahitliği ile evlenen, çıktıktan sonra ise yine Kılıçdaroğlu'nun eliyle CHP rozeti takan Teğmen Çelebi,  7 Haziran'da da aday olmuş ancak CHP listesine girememişti.  Siyasette ısrar eden Çelebi, yeniden milletvekili adayı olduğunu Karşı Gazete aracılığıyla duyurdu.
 
"GEZİ'NİN SİNERJİSİ CHP'YE YETERİNCE YANSIMADI"
 
" Genç CHP için yola çıkıyoruz. CHP'nin mutlaka genç isimleri, genç yüzleri etkin konumlara getirmesi gerektiği fikrindeyim." diyen Çelebi Gezi'yi hatırlattı ve şöyle konuştu:
 
" Bu aynı zamanda partinin taze güç, dinamizm ve pozitif enerji kazanması için hayati önemde. Hayatı, zamanın ruhunu yakalayanlar her zaman gençler olmuştur. Gezi'den beri Türkiye'yi değiştiren bir gençlik sinerjisi var, bu sinerjinin CHP'ye yansıması istenen düzeyde değil. CHP'nin gençlerden az oy alıyor, bu konuda yapılması gereken çok fazla şey var. 

"ATEŞLERLE SINANDIM, ATEŞLİ PROJELERİM VAR"
 
Ateşlerle sınanmış, kumpaslardan mücadele ederek ve alnının akıyla çıkmış bir halk çocuğu olarak, gençliğe yönelik projelerimle, ateşli bir mücadeleye, CHP'yi iktidara taşıma mücadelesine varım. Bu mücadele çağdaşlık ve bilim mücadelesidir. Türkiye bir ateş çemberinden geçiyor, kendimizi bugünler için yetiştirdik, gençliğimin olanca heyecanıyla göreve hazırım. Karanlığın ateşini alt edeceğiz!"
 
Burcu Oral Evren| karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "​CHP'nin ilk milletvekili adayı ortaya çıktı..." hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete