​CHP'de dolandırıcılık soruşturması...

Çankaya Belediyesi, partilileri dolandıran çalışanın peşinde
KARŞI GAZETE | ÖZEL

MİLLETVEKİLLERİNDEN BELEDİYE BÜROKRATLARINA KADAR DOLANDIRMIŞ!


CHP'li Çankaya Belediyesi'nde sözleşmeli şirket elemanı olarak çalışan E.Ç'nin belediye ve partinin adını kullanarak parti yönetimindeki isimlerden, genel merkez yöneticilerine, milletvekillerinden, belediye bürokratlarına hatta şoförlere kadar pek çok insanı dolandırdığı ortaya çıktı. Dolandırıcılığın boyutunun ise milyonlarca lirayı bulduğu öne sürülüyor.

"BELEDİYE HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTI"

Karşı Gazete'ye iddialarla ilgili bilgi veren  Çankaya Belediyesi yetkilileri, söz konusu personelin çok sayıda kişiyi dolandırdığına dair duyumlar aldıklarını ve şikayetler üzerine bu  personelin belediye ile ilişiğinin kesildiğini ifade etti.

 "Olayla ilgili hukuki süreç başlattık. Çok sayıda kişinin suç duyurusu var, bu kişi Çankaya Belediyesi ile organik bağı olan bir kişi değil. Konuyu duyar duymaz belediyemizin isminin yıpranmaması için tüm tedbirleri aldık." diyen yetkililer; "Davranışları ile ilgili Çankaya Belediyesi'nin hiçbir ilgisi yoktur. Gereğini yapıyoruz, belediyemizin adının yolsuzluklarla anılmasını istemiyoruz." açıklaması yaptı.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "​CHP'de dolandırıcılık soruşturması..." hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete