CHP'de kritik toplantı

Hazırlanan seçim takvimine göre, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimde partilerin milletvekili adayı göstereceği isimler 18 Eylül Cuma günü Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirilecek.
KARŞI GAZETE | ÖZEL

CHP'NİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI PERŞEMBE KESİNLEŞECEK

Genel seçimde CHP'nin göstereceği adaylar ise 17 Eylül Perşembe günü yapılacak kritik Parti Meclisi'nde (PM) netlik kazanacak.

LİSTELER, CUMA GÜNÜ YSK'YA VERİLİYOR

Listelerle ilgili tartışmaların ve müdahalenin önünü kesmek için CHP Lideri Kılıçdaroğlu  önceki seçimlerde uyguladığı taktiği uygulayacak ve PM, gündüz değil akşam saat 20:00’da toplanacak.

Geç saatlere kadar sürmesi beklenen toplantı sonrasında ise kesinleşmiş aday listeleri doğrudan YSK'ya teslim edilecek ve olası müdahale girişimlerinin önü böylece kesilecek.

CHP, erken seçim nedeniyle yeni bir önseçim yapmadan liste hazırlama kararı almış, ancak bunun için yapılan yönetmelik değişikliğinde listelerin değişmeyeceğine dair kesin bir ifadenin yer almaması, milletvekillerinde endişeye neden olmuştu. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun seçimin kaybedildiği yerlerde yeni adaylar göstermesi, diğer illerde ise önseçim sonuçlarına göre aday belirlemesi bekleniyor...

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr 

    :

    :

    :

    :

    "CHP'de kritik toplantı" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete