"Beşiktaş'ın kimseye minnet borcu yoktur!"

Beşiktaş'ın taraftarsız stadyum açılışına eski Beşiktaş yöneticisi ve CHP'li siyasetçi Erdoğan Toprak'tan da eleştiri geldi.
KARŞI GAZETE | ÖZEL

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili  Erdoğan Toprak, Karşı Gazete'ye yaptığı açıklamada "O stadyum Beşiktaş'ın kendi imkanları ile yapılmıştır, Beşiktaş'ın kimseye minnet borcu yoktur!" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

 "Kulüpler, taraftarı olmadan tabeladan ibarettir" diyen eski Beşiktaş yöneticisi Toprak, şöyle konuştu:

"KULÜPLER TARAFTARI İLE BİR GÜÇTÜR..."

"Beşiktaş İnönü Stadyumu'nun böyle sessiz, seyircisiz, taraftarsız, yangından mal kaçırır şekilde, utangaçlık içinde açılmasını yanlış buluyorum. Kulüpler taraftarları ile bir güçtür. Taraftarı alırsanız, kulüpler  bir tabela haline gelir.

"O STADYUMU YAPAN BEŞİKTAŞ'IN KENDİ ÖZKAYNAĞIDIR"

O stadyumu yapan Beşiktaş'ın kendi öz kaynağıdır. Kendi imkanıdır. Beşiktaş'ın kimseye  minnet borcu yoktur...  Kalkıp tek bir partinin hegemonyasına Beşiktaş'ı sokmuş olmak, spora siyaset karıştırmaktır, bu da yanlıştır."

BENİ E-POSTA İLE DAVET ETTİLER, SAKİL BİR DAVRANIŞTI...

Yaşananları üzüntüyle karşıladığını, davetli olduğu halde açılışa gitmediğini de belirten Toprak, kendisine internetten bir e-posta yoluyla davetiye gönderildiğini söyleyerek  "Çok çirkindi, çok sakil bir davranıştı" yorumu yaptı.


"GERÇEK AÇILIŞ DÜN OLDU... DİĞERİ SAHTE AÇILIŞTI..."

"Gerçek açılış da dün oldu bence. Maç dün oldu, taraftar dün geldi. Diğeri göstermelik, sahte bir açılıştı " diyen Toprak, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün orta sahada paslaşma görüntülerinin de "sanal ve algı yönetimine ilişkin" bir gösteri olduğunu savundu.

"HALKIN PROTESTOSU HER ZAMAN OLUR..."

Siyasetçilerin protestolardan korkmaması gerektiği değerlendirmesi yapan Toprak, "Halkın protestosu her zaman olur, toplumsal bir tepkidir. Bunun için koca stadyumu korkarak, ürkerek mahcubiyet içinde açmak yanlıştır" diye konuştu.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    " "Beşiktaş'ın kimseye minnet borcu yoktur!"" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete