Aylin Nazlıaka: Beni CHP'den atabilirler ama...

CHP'den ihraç edilen Nazlıaka, grup toplantısına neden katıldı?
KARŞI GAZETE | ÖZEL

Atatürk portresi indirilmesi tartışması gerekçesiyle hakkında ihraç kararı verilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, dün sürpriz bir şekilde Meclis'te CHP'nin grup toplantısına katılmış ve hem milletvekillerini hem de izleyen partilileri şaşırtmıştı...

Grup toplantısı salonuna girdiği sırada alkışlarla karşılanan ancak bazı eski/ yeni milletvekillerinin eleştirilerine de hedef olan Nazlıaka, toplantıya gitme sebebini Karşı Gazete'ye  anlattı.

"BENİ CHP'DEN ATABİLİRLER AMA CHP'Yİ BENDEN ATAMAZLAR"

"Daha önce de söylemiştim; beni CHP’den atabilirler ama CHP’yi benden atamazlar." diyen Nazlıaka gazetemize şu açıklamayı yaptı:

"GENEL BAŞKANIMIZIN BİLGİSİ VARDI"

"Ziyarete gelen çok sayıda partilimiz beni grupta görmeyince üzüldüğünü söyledi. Ben de bunun üzerine gönül verdiğim partimin grup toplantısına katılmak istedim. Genel Başkanımızın da önceden bilgisi dahilinde salona geldim.

"GRUP TOPLANTILARI HER YURTTAŞA AÇIKTIR"

İçeri ilk girdiğim anda alkış almak beni mutlu etti. Tüm partilerin grup toplantıları partili olsun ya da olmasın her yurttaşa açıktır. Bu toplantıya katılmamı parti tüzüğüne ve teamüllere aykırı olarak yorumlayanlara bunu hatırlatmak isterim."

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Aylin Nazlıaka: Beni CHP'den atabilirler ama..." hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete