Türkeş'e MİT TIR'ları hatırlatması

Genel Kurul'da muhalefet sıralarından Türkeş'e: “TIR’ları da anlat, TIR’larda ne vardı?”
Meclis Genel Kurulu’nda konuşan Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, Güneydoğu’da cenazelerin ortada kaldığı yönelik eleştirilere, “Cenazeyi oradan kaldırmak ve hasta nakli oradaki belediyelerin görev kapsamındadır. Terör örgütü ambulanslara ateş ediyor, cenaze araçlarına dahi ateş ediyorlar” dedi.

Genel Kurul’da konuşan Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş’e muhalefet sıralarından, “TIR’ları da anlat, TIR’larda ne vardı?” sesleri yükseldi.

Türkeş de, “Onu inşallah yaparız, onu çok merak ediyorsunuz, hiçbirinizin bu konuyu bilmemiş olmanızdan da üzüntü duyduğumu ifade etmeliyim yani hiçbiriniz bilmiyorsunuz demek ki bu konuları” diyerek şöyle devam etti:

“Terörle mücadele ile alakalı bugün yapılan çalışmalarda her iki siyasi partinin grup başkanvekilleri cenazelerin ortada kaldığını ve bunun vahim durum olduğunu söylüyorlar, haklılar, biz de buna katılıyoruz, cenazeyi oradan kaldırmak ve hasta nakli oradaki belediyelerin görev kapsamındadır. Bu belediyelerin hangi partiye ait olduğunu ve bunun niye yapılmadığının araştırılması gerekir.

Oradaki güvenlik güçleri ve ona destek vermeye çalışan diğer devlet kurumları o cenazeleri de almak yaralıları da evinde rahatsızlananları da almak için üstün bir performans göstermektedir, ancak maalesef hem ambulanslara hem de cenaze araçlarına dahi ateş edilmektedir terör örgütünce, terör örgütü ambulanslara ateş ediyor, cenaze araçlarına dahi ateş ediyorlar ve kendi cenaze araçlarını ve ambulanslarını da kullanmıyorlar.”

    :

    :

    :

    :

    "Türkeş'e MİT TIR'ları hatırlatması" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete