Demirtaş: Tuvalet kağıdı kadar değerleri yok...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, TBMM'de milletvekilliği yeminini ettikten sonra basın toplantısı düzenledi. Son dönemdeki gelişmeleri ve şahsı ile partisine dönük suçlamaları yanıtlayan Demirtaş, yandaş medyaya da sert çıktı.
Demirtaş'ın konuşmasından satırbaşları:

*AKP hükümetinin, insanın kanını donduran hak ihlalleri yapması şaşırtmıyor. Şok olmuyorum. Ama ölümlerin normalleşmesi üzüyor.

*Türkiye, AKP'ye biat etmeyenler ve bu biat etmeyenlere yapılanları izleyenler olarak ikiye ayrılmış durumda.

*Şu anda Silopi'de beş cenaze evlerde defnedilmeyi bekliyor. Filme konu olsa, izlerken ağlarız.

*Bu parlamentonun, insanlığını yitirmiş kişilerle dolmuş olmasından utanıyorum.

*11 çocuklu bir kadının cenazesinin başına bir keskin nişancı dikip o cenazenin eve alınmasını önlemek nasıl bir insanlıktır?

*Tank, top anlıyoruz. Peki cenazeden ne istiyorsunuz? Merak ediyorum. Davutoğlu'na Çarşamba günü soracağım. Haberi var. Soracağız.

*Bugün bunları yapanlar ve sessiz kalanlar... Unutulmaz. 1915 unutuldu mu? '38 unutuldu mu? Ne ektiğinizin farkında mısınız?

*Bir de tetikçi medyaları var. Ertürk Yöndem vardı, yaşasaydı bunlara bakıp utanırdı, "Bu kadarını ben bile yapamazdım" derdi. Tuvalet kağıdı kadar kıymetleri olsa yanıt verirdim.

*Başbakan Cizre'ye gitmeli. Bize parmak sallarken gayet cesursunuz? Kurtardığınız Kürt halkı eminim sizi coşkuyla karşılayacak.

*Lavrov "Hadi" dese gitmeyecekler mi? Biz görüşerek neye ihanet ettik? Rusya uçağı düşürüldüğünde Türkiye'de de yanlış dedik.

*"Bir değil, üç Rus savaş uçağı düşürelim" deseydik mi iyi olacaktı? Savaş kışkırtıcısı olmadık diye mi hain olduk?


Kaynak: birgun.net
  • RECEP KALAMAR
    SAYIN RECEP KALAMAR - 25 Aralık 2015 SIZ NE HAKKINDAN HUKUKUNDAN BAHSEDIYORSUNUZ BE DANGALAK SÜRÜSÜ... AKIL OYUNU YAPMAYIN ULEN GIDECEK BENIM POLİSİME JANDARMA MA ASKERIME HENDEK ACI SILAH DOGRULTUCAK VE ÖLECEK SONRA BIZIM KARSIMIZA CIKIP INSANLIK DERSI VERCEK HADI ORDAN BEEE ... SIZ HEPINIZ ÖLECEKSINIZ. BU ULKEDE BIZIM GIBI VERGI VERIP ELEKTRIK SU TELEFON FATURASINI YATIRACAKSINIZ BUNU SIZE ÖĞRETECEZ RAHAT OLUN AZ KALDI

:

:

:

:

"Demirtaş: Tuvalet kağıdı kadar değerleri yok..." hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete