Beytullah Karakaş mahsur kaldığı kuyudan 4 gün sonra kurtarıldı

İzmir'in Konak ilçesinde, onarım için girdiği su kuyusunda göçük altında kalan kişi, yaklaşık 90 saat süren çalışma sonunda kurtarıldı
Basmane semtinde bir sokakta 20 metrelik su kuyusunda meydana gelen göçükte toprak altında kalan kişiye ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye ve AKS ekipleri, kuyunun 13'üncü metresinde Beytullah Karakaş'ı (37) yaralı halde buldu.

Kuyuya indirilen Karakaş'a sağlık ekiplerince yaşamsal destek sağlandı. Ekipler, Karakaş'ın sıkıştığı yerden yeni bir göçük yaşanmadan çıkarılması için yoğun çaba gösterdi.

YAKLAŞIK 90 SAAT SONRA

Yaklaşık 90 saat sonra toprak altından çıkarılan Karataş, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çevrede bekleyen yakınları büyük sevinç yaşarken, Karakaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İzmir'de pazarcılık yapan Beytullah Karakaş, 23 Aralık Çarşamba günü, evlerinin arkasında 20 metre derinliğindeki su kuyusuna tadilat için girmiş, meydana gelen göçük nedeniyle toprak altında mahsur kalmıştı. Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine Karataş'ı çıkarmak için çalışma başlatılmıştı

Kaynak: DHA

 

    :

    :

    :

    :

    "Beytullah Karakaş mahsur kaldığı kuyudan 4 gün sonra kurtarıldı" hakkında Tweetler

    DİĞER YAŞAM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete