AKP'lilerden camide kahvaltı sofrası keyfi

AKP'nin Gençlik Kolları Genel Başkanı, Gebze'de bir camide kurulan kahvaltı sofrasında ağırlandı.
Haziran direnişi sırasında polisin gazlı ve coplu saldırısından kaçarken camiye sığınanları ve yaralılara camide tıbbi müdahalede bulunan doktorları yargılayan AKP'nin Gençlik Kolları Genel Başkanı, Gebze'de bir camide kurulan kahvaltı sofrasında ağırlandı.

AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ın Kocaeli ziyaretinde bir camide kahvaltı sofrası kuruldu. Olay bazı yurttaşların tepkisine neden oldu.

Odatv'de yer alan habere göre, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde AKP'li gençlerle buluşan Ecertaş için Çoban Mustafa Paşa Camii'nde sabah namazı sonrası sofra kurulup caminin içinde kahvaltı yapıldı. Olay yerel basında haber olunca, vatandaşlar caminin restoran gibi kullanılmasına tepki gösterdi. 

Kocaeli Barış Gazetesi, yayınladığı fotoğrafların ardından Haziran direnişi sırasında polisin biber gazlı ve coplu saldırısından kaçarak camiye sığındığı için yargılananları hatırlatarak, "Peki orası lokanta mı? Kahvaltı yapacak başka bir yer bulamadınız mı? Oh ne güzel dünya, mazlum camiye sığınınca kötü, siz her türlü sömürüyü yapınca iyi değil mi?" ifadelerini kullandı.



Kaynak: Kocaeli Barış Gazetesi, / odatv.com

    :

    :

    :

    :

    "AKP'lilerden camide kahvaltı sofrası keyfi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete