Sırrı Süreyya Önder, Ahmet Hakan’ı canlı yayında bozdu

CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programına telefonla bağlanan HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, programın sunucusu Ahmet Hakan’a yüklenerek, “Objektif gazetecilik böyle olmaz” dedi.
Dün akşamki programda, ağırlıklı olarak Demokratik Toplum Kongresi’nin (DTK) bildirgesinin ve HDP’nin tutumunun tartışılmasını değinen Önder, “Bizim olmadığımız yerde iki saat bu konuyu konuşuyorsunuz. Bu programlara bizden birini de davet edebilirsiniz” dedi.

“DÜNYANIN EN ACI LAFINI ETTİM”

Başbakan Davutoğlu’na yönelik “Kaçak çayımızı içer, giderler” sözlerinin, programda ‘böylesine çatışmalı bir ortamda söylenmemesi gereken bir söz‘ nitelendirilmesine de tepki gösteren Önder şöyle konuştu: “İnsanları yanıltmaya hakkınız yok. Objektif gazetecilik, yayıncılık böyle olmaz. Ben asla espri yapmadım. Dünyanın en acı lafını ettim: Siz bizimle anayasa konuşmaya geliyorsunuz. Ülkenin tamamında anayasal düzlem ortadan kalkmış. Vazgeçtik, temel yaşamsal hakkımızdan. Bırakın insanlar cenazelerini kaldırabilirsin. Eğer bu düzlemi sağlayamıyorsanız bizimle ne konuşacaksınız, gelir kaçak çayımızı içer, gidersiniz.” 

    :

    :

    :

    :

    "Sırrı Süreyya Önder, Ahmet Hakan’ı canlı yayında bozdu" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete