Günün Videosu

AKP'de sürpriz istifa

AKP Çanakkale İl Başkanı Erdener Can, görevinden istifa etti. Can, yaptığı yazılı açıklamada yeni oluşturulan yönetim kurulunun yeni başkan ile devam etmesini düşündüğü için görevinden istifa ettiğini belirtti.
AKP Genel Merkezi, geçen 28 Ocak'ta, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can ve yönetim kurulunu, istifalarını isteyerek görevden aldı.

Yeni yönetimi oluşturması için Can, 2 Şubat'ta görevine iade edilirken 40 kişi olan AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu Üyesi sayısı 50'ye çıkartıldı. AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'nda yeni yönetim kısa biri süre önce oluşturulurken bir gelişme yaşandı.

AKP Çanakkale İl Başkanı Erdener Can, bugün yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Can açıklamasında, "Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Gerçekten güçlü bir yönetim oluşturmaya çalıştık. Ancak, yeni yönetim kurulunun yeni bir başkan ile devam etmesi kanaatindeyim. Bu amaçla bir müddet önce genel merkezden affımı istedim. Yeni yönetimin hem kaynaşması hem de işleri toparlamak adına bir iki hafta sonra bu açıklamayı yapmayı düşünmüştüm fakat kamuoyunda konuşulmaya başlanması sebebiyle erkene alma zarureti hasıl olmuştur. İl başkanlığımız süresince kırdığımız kim varsa lütfen haklarını helal etsinler. Her zaman partimiz için, Çanakkalemiz için çalışmaya hazırız" ifadelerine yer verdi.

Can'dan boşalan AKP Çanakkale İl Başkanlığı koltuğuna daha önceki seçimlerde milletvekili adayı olan Yeşim Karadağ'ın ismi geçiyor.

Kaynak: CnnTürk

    :

    :

    :

    :

    "AKP'de sürpriz istifa " hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete