​Davutoğlu’ndan dokunulmazlık çıkışı

Başbakan Davutoğlu: Hodri meydan, 506 dokunulmazlık dosyası var. Hepsini birden kaldıralım.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’daki Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Milletvekili dokunulmazlıklarına ilişkin  konuşan Davutoğlu “Gelin hep beraber dokunulmazlıkları kaldıralım. Hodri meydan. 506 dokunulmazlık dosyası var. hepsini kaldıralım” dedi.

Davutoğlu ‘dokunulmazlık tartışmalarıyla’ ilgili “Öyle bir hava estirmeye çalıştılar ki AK Parti dokunulmazlıkları kaldırmaktan çekiniyor. Özellikle Kılıçdaroğlu’na söylüyorum, evet gelin hep birlikte dokunulmazlıkları kaldıralım. Meclis’te bekleyen 506 dokunulmazlık fezlekesini Meclis’e getirmeye hazırız. Madem ki meydan okudunuz, ben de hodri meydan diyorum. Arkadaşlarıma bu konuda gerekli adımların atılmasını istedim. Buradaki tek sorun 506 dokunulmazlık fezlekesini tek tek ele almamız halinde bu durum Meclis’i 4-5 ay kilitleyebilir. Anayasa’ya geçici bir madde ekleyerek şu an Meclis’e şu anda intikal eden bütün fezlekeleri bir madde ile kaldıralım. Biz hesap vermeye hazırız, hodri meydan, herkes hesabını versin” dedi.

“KAOS ÇIKARMAK İSTİYORLAR”

Son dönemde artan terör saldırılarına ilişkin de konuşan Davutoğlu “Terör saldırılarının ardından güvenlik kayılarının oluşması doğaldır. Her türlü tedbir alınmıştır. Kaos çıkarmak istiyorlar, izin vermeyeceğiz. Terörün oluşturmak istediği psikolojiye karşı direnmeliyiz” dedi.

    :

    :

    :

    :

    "​Davutoğlu’ndan dokunulmazlık çıkışı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete