Sandığa hile karıştırdığı iddia edilen bürokrat ödüllendirildi

7 Haziran seçimlerinde adı hile iddialarına karışan bürokratlar terfiyle ödüllendirildi.
KARŞI GAZETE | ÖZEL HABER

Denizli Sarayköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden B.A. sürpriz bir şekilde İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü’ne atandı. Söz konusu bürokratın AKP'li bir belediye başkanının kayınbiraderi olması da dikkat çekti. Twitter fenomeni Fuat Avni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan B.A.'nın 7 Haziran seçimlerinde sandıkta oy çalacak isimler arasında olduğunu iddia etmiş, dahası B.A.'nın hileli seçim çalışmalarına katıldığı tespit edilmişti.

AKRABAYA TORPİL TAM GAZ...

Bürokraside liyakat yerine akraba torpilinin egemen olduğu AKP döneminde adam kayırmalar hızla devam ediyor. 12 Ocak 2015’de Denizli Sarayköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başlayan B.A. bürokraside merdivenleri hızla tırmananlardan oldu. 7 Haziran 2015 seçimlerinde sandığa hile karıştıracağı iddia edilmesine rağmen Sarayköy İlçesinin Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten atandı. Diğer yandan B.A.'nın AKP’li ilçe belediye başkanının kayınbiraderi olması da şaibeli atamayla ilgili akıllarda soru işareti oluşturdu. 

ATAMA SKANDALI BUNUNLA DA SINIRLI DEĞİL

İlçedeki atama skandalı bununla da sınırlı değil. Yine 7 Haziran seçimlerinde sandığa şaibe karıştıracağı iddia edilen ve hile yaptığı öne sürülerek sandık görevinden alınan Y.K. adlı şahsın da İlçe Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Müdür yapıldığı ortaya çıktı. 

İlçe halkı şimdi seçimlere hile karıştıracaklar listesinde adı geçen diğer bürokratların da ödüllendirilip ödüllendirilmediğini merak ediyor. İlçe Milli Eğitim personelinin de yaşanan terfi skandallarına tepkili olduğu söyleniyor. Adı hile iddialarına karışan bir şahsın devletin en önemli kurumlarından birine müdür olarak tayin edilmesi son dönemde bürokraside yaşanan yozlaşmaya bir örnek daha oldu.

KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Sandığa hile karıştırdığı iddia edilen bürokrat ödüllendirildi" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete