Günün Videosu

Dersi seç, cennete git!

"Seçmesi bir dakika, faydası iki dünya" sloganını bulanlar ortaya çıktı... Öğretmenlerin cep telefonlarına din derslerinin seçtirilmesi için mesaj gitti.
KARŞI GAZETE | ÖZEL

ÖĞRENCİLERE CENNETİ VAAT EDENLER ORTAYA ÇIKTI...

Ankara'da  toplu taşım araçlarında bir süredir yer alan  ve "Seçmesi bir dakika, faydası iki dünya" sloganı ile  4. sınıf, ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Meslek Lisesi ve Askeri Lise öğrencilerine bazı dersleri seçmelerini telkin eden isimsiz afişleri kimin bastırdığı ortaya çıktı.

SEÇMESİ BİR DAKİKA, FAYDASI İKİ DÜNYA

Daha önceki ilanlarında logo ya da isim bulunmayan afişin bir benzeri, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla öğretmenlerin cep telefonuna mesaj olarak gönderildi.

ÖNDER- İmam Hatipliler Derneği logosu ile basıldığı görülen ve isimsiz olan öncekilerle içerik olarak aynı olan bu afişlerde; Kur'an-ı Kerim, Hz. Muhammed  (SAV)’in Hayatı, Temel Dini Bilgiler ve Arapça derslerini seçmek için 19 Şubat'a kadar süre olduğunu hatırlatılıyor.  Bu derslerin hem bu dünya hem de öbür dünyada fayda sağlayacağını anlatıyor...

SEÇMELİ DERSLER İÇİN İMAM HATİP DERNEKLERİ KAMPANYA BAŞLATTI

Öte yandan Ankara'daki otobüs ve metrolarda isimsiz olarak yer alan afişlerin bir benzerinin bu hafta Ankara İmam Hatip okulları Platformu logosuyla basılmış olması ve toplu taşım araçlarına asılması da dikkat çekti.

"Seçmesi 1 dakika, faydası 2 dünya... Dersimi seçiyorum, dinimi öğreniyorum" sloganının kullandığı ve yaklaşık 10 gün önce asılan afişlerin üzerinde hangi kurum ya da kişilerce bastırılıp, otobüs ve metrolara asıldığına dair bir bilgi ya da logo bulunmuyordu.

Burcu Oral Evren | KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    " Dersi seç, cennete git!" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete