Koç: Geç de olsa özür diliyorum

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, o fotoğraf için özür diledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın gündeme getirdiği fotoğrafla ilgili, “Aradan epey zaman geçtikten sonra bazı basın kuruluşlarında konunun tekrar gündeme getirilmesi üzerine, ifade ettiğim hususlarda haksızlık yaptığım anlaşıldığından, İstanbul’daki esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum” dedi.

Bilal Erdoğan, bugün verdiği bir demeçte İstanbul’da bir lokantada esnafın ricasını kırmayıp hatıra fotoğrafı çektirdiğini ancak daha sonra bu kişilerin sosyal medyada DAEŞ üyesiymiş gibi yansıtıldığını belirtmiş, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç’un da bu iddiayı gündeme taşıdığını ifade etmişti.

Konuyla ilgili ANKA’ya konuşan Koç, 2014 yılı Haziran ayında, danışmanları tarafından kendisine sosyal medyada yayınlanan bazı fotoğraflar getirildiğini, bunun üzerine ayrıntılı bir inceleme yapma fırsatı olmadan söz konusu fotoğrafları o günkü basın toplantısında bir cümle ile ifade ettiğini belirtti.

“Daha sonrasında yalanlandığını öğrendiğim bu haberi, özensiz bir şekilde kullanmış oldum” diyen Koç, “Aradan epey zaman geçtikten sonra bazı basın kuruluşlarında konunun tekrar gündeme getirilmesi üzerine, ifade ettiğim hususlarda haksızlık yaptığım anlaşıldığından İstanbul’daki esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum. Siyaset, yapılan hataları da telafi etmeyi gerektirir” değerlendirmesinde bulundu.

BİLAL ERDOĞAN, ÖZÜR BEKLİYORUM DEMİŞTİ

Bilal Erdoğan bugün yaptığı açıklamada, ''Özür bekliyorum. Özür dileyemiyorsa istifasını vermesini istiyorum'' demişti.

    :

    :

    :

    :

    "Koç: Geç de olsa özür diliyorum" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete