​Burhan Kuzu’dan Putin’e ‘ayı’ göndermesi

Erdoğan'ın başdanışmanı Burhan Kuzu, Rus Devlet Başkanı Putin ve Alman lider Merkel'i hedef aldı
Attığı tweetlerle sosyal medyanın en çok tartışılan isimlerinden olan Burhan Kuzu bu kez Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve TIME dergisi tarafından ‘Yılın Kişisi’ seçilen Almanya Başbakanı Angela Merkel’i hedef aldı.

PUTİN’E “AYI” GÖNDERMESİ

Erdoğan’ın başdanışmanı, Anayasa Profesörü Kuzu, Ruslara ait uçağın düşürülmesinin ardından gerilimin bir türlü dinmediği Rusya’yı da gündemine aldı. Kuzu,Twitter’da yazdığı mesajda Rusya Devlet Başkanı Putin’e “ayı” göndermesi yaparak, “Ruslar için Ayı milli bir sembol ve güç işaretidir. Kremlin yanlısı Gençlik 2007′de Putin’i “Baş Ayı”seçmişti. Sadece kültüre hizmet için” dedi.

“TÜRKLERİ ÖLDÜRDÜKLERİ İÇİN Mİ ÖDÜL ALDILAR”

Kuzu, TIME dergisinin ‘Yılın Kişisi’ seçtiği Merkel için de “TIME Dergisi Merkel’i yılın kişisi seçmiş.Oysa yeni ortaya çıktıki Neo-Nazi ırkçıları 8 Türk’ü öldürmüş.Bu ödül bunun için mi Merkele verildi. Almanya’da Türkleri öldüren Naziler olduğu halde Alman Basını”haberi Türk Mafyası hesaplaşması” olarak verdi.Sebep Alman İstihbaratı tabii ki” ifadelerini kullandı. 

YİNE “H.S.” DEDİ

Kuzu, ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump için de “Müslümanların Amerika’ya girişi yasaklansın” demiş.İşte şimdi tam da HS demenin zamanı.

Neo Naziler Almanya’yı ateşe verdi.Avrupa’da ırkçılık başını aldı gidiyor.Sadece Almanya olsa…durum tümden vahim. Devletin Başına geçeceklerin çok dikkatli seçilmesi gereken bir sürece girdi Dünya.Şu ABD Başkan Adayı Trump’a bakın;açıkça Müslüman düşmanı Almanya’da Neo-Naziler,Fransa’da Irkçı Ulusal Cephe rüzgarları eserken,bir de üstüne ABDBaşkan adayı Trump Müslümanlar Ülkeye alınmasın. Trump”Müslümanlar Amerikaya alınmasın”dedi;  Obama,Amerikan değerlerini hatırlatsa da,Cumhuriyetçilerden ciddi bir tepki maalesef gelmedi” dedi

Kuzu, geçmişte de ‘H.S.’ ifadesini kullanmış tartışılan bu ifadenin küfür olarak algılanması üzerine “Hadi Sen de… anlamında H.S. dedim” demişti.  

    :

    :

    :

    :

    "​Burhan Kuzu’dan Putin’e ‘ayı’ göndermesi" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete