Erdoğan CHP'li Eren Erdem'i hedef gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Nasıl bir ihanet içindeler? Hala o ismi bu partide tutanlara yazıklar olsun diyorum."
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da raylı sistemlerin açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan, geçtiğimiz yıl da 17 Aralık tarihinde konyada olduğuna dikkat çekti. Erdoğan, ezan okununca konuşmasına ara verdi. Töreni izlemeye gelenler Erdoğan konuşmasına ara verince tekbir getirdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan Davutoğlu'nun baba ocağı Konya'daki açıklamalarının satır başları:

Konya'dan Karaman'a, Adana'ya, Şanlıurfa'ya kadar uzanacak yeni bir hızlı tren hattı inşaa ediyoruz. Bir kısmının inşaası başladı. Diğerlerinin ihale çalışmaları devam ediyor.

Şehir içindeki raylı sistemleri yeniliyor ve genişletiyoruz.

Anadolu'dkai ilk devletimizin başkenti olan Konya, tüm zaferlerin tüm üzüntülerin en yakın tanığıdır. Anadolu ve özellikle Konya için garipler yuvası ve yoksullar sığınağı diyor. Milletimizin bir taraftan haçlı saldırılarıyla bir tarafta Moğol saldırılarıyla boğuştuğu zamandan bu yana istiklal mücadelesini sürdürmüştür.

Konya değerlerimize olan bağlılığının yanı sıra, ticaretteki yeri itibariyle önce şehirlerimizden birisidir. Konya ile biz iftihar ediyoruz. Konyalı'nın duruşundan nasibini almayanlar da var. Türkiye'nin başı hangi ülke ile sıkıntıya düşşe gibip hemen o ülkenin yanına gidip saf tutanları ibretle takip ediyoruz. Ülkemiz yakın zamana kadar Rusya ile yakın ilişki kurduğunda bizi batıya sırtını dönmekle suçlayanlar vardı. Üstelik egemenlik haklarımızın korunması noktasında Rusya ile bir gerilim yaşıyoruz bunlar hemen başımıza Rusçu kesildi. İran'la yakın ilişki içinde olduğumuzda bizi İrancı olmakla suçlayanlar sorun çıkınca şimdi İran'ın safına geçtiler.

Kendi milletine ihanet bunların iliklerine işlemiş. Bu düşmanlğı Tayyip Erdoğan düşmanlığıyla hükümet düşmanlığıyla perdelemek istiyorlar.

"YA BENİMSİN YA DA KARA TOPRAĞIN DİYEN PSİKOPATLAR VAR YA..."

Dik duruşumuzdan kimsenin şüphesi olmasın biz sadece rükuda eğiliriz. Bunların düşmanlığı, inancımıza tarihimize yöneliktir. Türkiye güçlendikçe milletimizin temsil ettiği deperlerinde güçlendiğini görüyorlar. Hani yabenimsin ya da kara toprağın diyen psikopatlar var ya işte mantıkları bu. Diyorlar ki Türkiye ya bizim olsun ya da kara toprağın olsun. Milletimiz bunlara fırsat vermedi, vermeyecek.

Diyarbakır'da Fatih Paşa Camii'ni yakıyorlar. Sonra bir eş başkan çıkıyor helikopter yaktı diyor. Bunlar bakar kör. Helikopter bombaladıysa o minare nasıl ayakta duruyor.

O açtığınız hendeklerde yok olacaksınız. Tüm güvenlik güçlerimiz askeriyle polisiyle oralar ter temiz edilinceye kadar bu mücadele orada devam edecektir. Durmak yok, aynı kararlılıkla devam edeceğiz.

Fatih Paşa Camii'ni yakanlar, benim imanlı Kürt kardeşlerimi istismar edenler bunun bedelini ödemeye başladı. Bugün Cumhuriyetle yaşıt bir partinin milletvekili Rus televizyonuna Türkiye IŞİD'e sarin gazı vermekle suçluyor. Nasıl bir ihanet içindeler? Hala o ismi bu partide tutanlara yazıklar olsun diyorum.

YİĞİT OLAN İKRARINDAN DÖNER Mİ?

40 yıllık bir siyaset tarzım var. Meramımı bu şekilde anlattım. Kimse şu saatten sonra benden başka biri gibi hareket etmemi beklemesin. Ne diyor o güzel Konya türküsünde Atı olan el atına biner mi, Yiğit olan ikrarında döner mi?

Kaynak : DHA

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan CHP'li Eren Erdem'i hedef gösterdi" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete