Bakanlar beş haftada bir Kaçak Saray'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geleneksel hale gelen muhtarlar toplantısının ardından şimdi de Kaçak Saray'da Bakanlar Kurulu toplantısı rutin hale getiriliyor.
Bakanlar Kurulu, beş haftada bir Kaçak Saray'ında toplanacak.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre periyot, bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu arasında yapılan görüşmelerde belirlendi.

Kaçak Saray'da Bakanlar Kurulu toplantılarının periyodunun, hükümetin Çözüm Süreci, güvenlik zirvesi, Ekonomik Koordinasyon Kurulu ve Milli Güvenlik Kurulu toplantılarının toplanma periyotları göz önüne alınarak belirlendiği iddia edildi.

BAKANLARDAN SEÇİM BRİFİNGLERİ Mİ ALINACAK?

Erdoğan, cumhurbaşkanı olduktan sonra önceki dönemlerde Başbakanlık tarafından yapılan açılışların bir çoğuna kendisi katılıyor.

Katıldığı programları miting havasında yaparak AKP'ye oy istemesiyle muhalefetin sert eleştirilerine maruz kalan Erdoğan, Kaçak Saray'da her hafta muhtarlarla görüşmekteydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, muhtarlarla yaptığı toplantılar sosyal medyada bir çok kez ti'ye alınmıştı. Bakanlar Kurulu toplantılarına katılacağının duyurulmasının ardından 7 Haziran seçimlerine giderken sürekli hale getirilmesi, Erdoğan'ın seçim çalışmlarıyla ilgili brifing alacağı yönünde yorumlara neden oldu.

    :

    :

    :

    :

    "Bakanlar beş haftada bir Kaçak Saray'da" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ