AKP'nin Atatürk düşmanı milletvekili adayının mesleği yalan çıktı!

AKP'nin Atatürk düşmanı Uşak milletvekili adayı, meğer mimar falan değilmiş!
AKP listesinden Uşak'a Milletvekili 2. sıra adayı olarak atanan, Yeni Akit Gazetesi'ne Atatürk için 'Olmasaydı da olurduk' ilanı veren "Atatürk Düşmanı" olarak anılan Sancaktar dergisi yöneticilerinden Eyüp Gökhan Özekin'in 'yüksek mimar' olarak yazılan mesleği yalan çıktı.

usakhabermerkezi.com'un haberine göre Özekin kendisinin Mimar olarak takdim ve lanse edilmesine ses etmiyordu, ancak Mimarlar Odası, "Türkiye'de 50 Bin Mimar var ama o isim de bir mimar yok" diyerek AKP'nin adayının mesleğini de yalanladı.

İsmi Uşak için aday adayı olarak bile anılmayan veya aday olabilmek için herhangi bir müracatı bile bulunmayan, kamuoyunun kendisini Atatürk aleyhinde yaptığı konuşmalar ile tanıdığı bir şahsı, AKP Genel Merkezi tepeden inme atayınca zaten karışık olan, Uşak teşkilatı, hepten karıştı ve kulisler adeta kaynayan kazan haline gelmişti.

MİMAR OLARAK TANITILDIĞI YERLERDE SES ÇIKARMIYORDU

AKP'nin 2. sıra adayının yalanı da Mimarlar Odası'nın yaptığı açıklama ile ortaya çıktı. Bilindiği üzere, 2. sıra Adayının mesleğini yerel ve ulusal basın "Mimar" olarak yazdı ve kamuoyu da öyle bildi. Kendisi bir mütahitlik firmasının sahibi olduğunu, İstanbul'da inşaatlarının olduğunu, hatta İstanbul'u olası depreme hazırlama koordinasyonunun başında olduğunu, Ankara'da üç dört tane çok kapsamlı inşaat projesinin başında olduğunu, Videosu bir yerel internet sitesinde yayımlandıktan sonra kaldırılan ve fakat birilerince önceden indirildiğini öğrenilen Mehmet Altay, Basri Yıldırım ve Nurullah Cahan'ın da katıldığı, Selendililer Derneği ziyaretleri sırasında bile iddia edilmiş.

MİMARLAR ODASI: "BU İSİMDE BİR MİMAR YOK"

Edinilen bilgiye göre, Mimar aday diye takdim edilen adayla ilgili şüpheler üzerine Mimarlar Odası'na müracat edilmesinin ardından, Uşak Mimarlar Odası konuyu araştırmaya mecbur kaldı. Mimarlar Odası;  Odaya kayıtlı böyle bir mimar olmadığını görünce araştırmayı iyice derinleştirdi. Türkiye'de 50 bin mimarın var olduğunu ve bahsi geçen AKP'nin 2. sıra adayının aslında iddia edildiği gibi bir Mimar olmadığını öğrendi. Bu gerçekle yüzleşince doğal olarak şaşıran Mimarlar Odası gerçeğin kamuoyu tarafından da bilinmesi için kamuoyunu bilgilendirme adına bir açıklamayı basın kuruluşlarına gönderdi. 

İşte Mimarlar Odası'nın Özekin için gönderdiği o açıklama...



YENİ AKİT'E 'OLMASAYDIN DA OLURDUK' İLANINI VERMİŞTİ

Aslen Uşak’lı olan ve Alperen Ocakları eski Genel Başkanı, BBP eski Mkyk Üyesi, BBP Genel Başkan eski Baş Müşaviri ,Milat dizisi yapımcısı ve Yeni Osmanlıcı – İslamcı çizgisi ile bilinen Sancaktar Dergisi Genel yayın yönetmeni olan BBP'nin efsanevi lideri, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun da çok değer verdiği isimler arasında gösterilen Eyüp Gökhan Özekin, Medya Kuruluşları tarafından çok tanınan bir isim.

Sancaktar Dergisi  kurucularından. 10 Kasım'da  Akit gazetesine "Olmasaydın da olurduk" yazılı bir ilan veren kişi.

Kaynak: usakhabermerkezi.com

    :

    :

    :

    :

    "AKP'nin Atatürk düşmanı milletvekili adayının mesleği yalan çıktı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ