HDP Eş Başkanı Demirtaş: Hitler modeli serbest, İsveç modeli suç...

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş TBMM'de düzenlediği basın toplantısında özyönetim ve dokunulmazlık konularına değindi.
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, TBMM'de bugün düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendi fikirlerini açıkladıkları için bölücü ilan edildiklerini söyleyen Demirtaş, DTK'nın açıkladığı özyönetim bildirgesini 'diktatörlüğün panzehiri' olarak değerlendirdi. Demirtaş konuşmasında sık sık, "Türk kardeşlerime sesleniyorum" diyerek, "kardeşçe yaşama çağrısı yaptı"...

Demirtaş'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle: 

Çözüm süreci buzdolabındadır" cümlesinin sahibi kimdir? Bu cümlenin sahibi kimse, bugün yaşananların sorumlusu da o zihniyettir.

Hendek ve barikatların nasıl ortadan kalkacağını anlatıyoruz, diyalog yolunu savunuyoruz. Hangi çağrımız savaş yanlısıdır?

Başbakan, HDP ile randevundan kaçtın. Peki, 'sen niye cenazelere işkence yaptın' sorusu ahirette sorulacak, nereye kaçacaksın?

Çocuk öldürtüyorsun, bunların hesabını sormayalım mı? Yutalım mı? Küseceksin diye sineye mi çekelim? Hesap sormayalım mı?

Başbakan muhalefete hesap vermezmiş. Her gece Saray'a hesap vermekten utanmıyorsun da, muhalefete hesap vermekten mi korkuyorsun?

Hitler modeli serbest, İsveç modeli suç... İlginç!


Kaynak: radikal.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "HDP Eş Başkanı Demirtaş: Hitler modeli serbest, İsveç modeli suç..." hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete