CHP'li gençlerden Akit için suç duyurusu

CHP İstanbul Gençlik Kolları'ndan Akit Gazetesi için suç duyurusu.
CHP İstanbul Gençlik Kolları, yayınladığı haber ile CHP Küçükçekmece Gençlik Örgütü'nü hedef gösteren Yeni Akit Gazetesi hakkında Küçükçekmece Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulundu.

CHP İstanbul Gençlik Örgütü Başkanı Kenan Otlu, adliye önünde yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;

" CHP Küçükçekmece Gençlik Örgütümüz geçtiğimiz günlerde ‘’Cizre Halkı’nın yanındayız’’ sloganıyla bir afiş çalışması gerçekleştirdi. Bugün ülkemizin güneydoğusunda kan gövdeyi götürürken CHP Gençlik Örgütleri de ilerici, yenilikçi, sosyal demokrat dünya görüşüyle ülkemizde yanan bu ateşi söndürebilmek için, memleketimizin her bölgesinde barış olması için mücadele etmektedir.

Bizler Suruç’ta Silopi’de Cizre’de ve ülkemizin birçok şehrinde hiçbir suçu olmayan sivil yurttaşlarımızın çatışmalarda hayatlarını kaybettiklerini biliyoruz. Bölgede halkımızın çok büyük eziyetler çektiğini biliyoruz. Ne yazık ki AKP zihniyeti tek başına iktidarı yakaladığı günden beri Kürt halkını katletmek adına, ülkemizde savaş çıkması adına elinden geleni yapmaktadır. Bizler bu kirli savaşın ortağı olmayı reddediyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin solcu gençleri olarak ‘’Cizre halkının yanındayız’’ dediğimiz için Akit Gazetesi tarafından hedef gösterildik. Hepinizin bildiği gibi AKİT zihniyeti daha önce de ülkemizin kurucusu büyük önder GAZİ Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat ettiği 10 Kasım için ‘’Zulüm 1938’de son buldu’’ ifadelerini kullanmıştı. Bu hastalıklı AKİT zihniyeti bu topraklarda aydınlıktan çağdaşlıktan ve barıştan yana kim varsa onu hedef göstermektedir. 
Bizler bugün halkların kardeşliğini isteyen, memlekette barış isteyen CHP Küçükçekmece Gençlik Örgütümüzü hedef yapan Akit Gazetesi hakkında suç duyurusunda bulunduk.

CHP Gençlik Örgütleri var olduğu sürece bu topraklarda eşitlik özgürlük ve barış türküleri söylenecek. Bizler hayatımızın sonuna kadar Akit zihniyetine karşı mücadele edeceğimizi bütün kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

Yaşasın barış, yaşasın halkların kardeşliği, yaşasın tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye!"

    :

    :

    :

    :

    "CHP'li gençlerden Akit için suç duyurusu" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete