CHP'de Safiye Taylan adaylığını açıkladı

Safiye Taylan, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.
CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Adayı Safiye Taylan, adaylık açıklaması için düzenlenen basın toplantısında ‘Tarlada izimiz var, harmanda da sözümüz olacak’ dedi

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Adayı olduğunu açıklayan Safiye Taylan, adaylık açıklaması için CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyerek kendisine destek veren partililerle biraraya geldi. 

‘Örgütlü Toplum, örgütlü kadın, umutlu gelecek’ sloganıyla yola çıktığını ve tüm çalışmalarını güçlü bir kadın örgütlemesine yönelik yapacağını belirtenTaylan, ‘Kadınlar verdikleri emek oranında temsiliyet hakkı kazanmalıdır’ dedi.

Bunun için kadın kotasının yüzde 33’lerden yüzle 50’ye çıkması gerektiğini vurgulayan Taylan’a salondaki kadınlar alkışlarıyla destek verdi.



Daha sonra salonda kendisine destek vermek için hazır bulunanların sorularını yanıtlayan Taylan, ‘Adaylığımızı geri çektiğimiz ile ilgili bir takım spekülatif haberlere kimse inanmasın. Biz burdayız. Kendim için değil partimize yıllarca emek veren ve arkamda duran arkadaşlarım için sonuna kadar adayım. Tarlada izimiz varsa harmamda da sözümüz olacak’ dedi. 

Taylan’ın düzenlediği basın toplantısına, ilçe kadın kolları başkanları, belediye meclis üyeleri ve kadın delegeler katıldı. 



Kaynak: gercekgundem.com

    :

    :

    :

    :

    "CHP'de Safiye Taylan adaylığını açıkladı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete