Melih Gökçek Ankara'yı eleştiren Davutoğlu'nu alkışladı

Başbakan Davutoğlu'nun "Ulus'un artık ulusumuza layık hale gelmesi lazım" diyerek Ankara'ya yönelik eleştiriler yöneltmesini Melih Gökçek de alkışlamak zorunda kaldı.
Ankara'da düzenlenen törende konuşan AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Ankara Ulus semtinin şuanki halini eleştirerek "Ulus'un artık ulusumuza layık hale gelmesi lazım" diye konuştu.

"HİÇ DE ANKARA'NIN HAKETTİĞİ DURUMDA DEĞİL"

Davutoğlu "Ankara'da yaşayan ya da gezmeye gelen çocuklarımız için doya doya öğrenmenin keyfine varacakları mekanlar yapıyoruz. Mobilyacılık sektörünün kalbi Ankara'da atacak. Ankara, bir sanayi şehri, ticaret merkezi, ihracat yapan bir merkez, verimli topraklarıyla bir tarım şehri. Ankara'yı bir başkent olarak yükseltirken bir kavşak şehir olarak kalkınmasına önem veriyoruz. İnanıyorum ki belediye, Ulus'u senelerdir beklenen şekilde hüveyitine kavuşturacak. Ulus'un beklemeye tahammülü kalmamıştır. Hiç de Ankara'nın hak ettiği bir durumda değildir. Ulus'un artık ulusumuza layık hale gelmesi lazım. Ankara'nın birinci önceliği bu olmalıdır. TBMM'nin mekanıdır. Keza, Ankara'nın biraz köşede kalmış gibi görünen tarihi merkezi Ankara Kalesi, Türkiye'nin en zengin kültürel mirasını gelişmemiş dokusunu yenileyeceğiz. Ankara Kalesi de herkesin görmek istediği tarihi yer olacak" dedi.

Davutoğlu'nun eleştirilerine Ankara'yı 21 yıldır yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de alkışlarıyla destek verdi.

Kaynak: birgun.net
 

    :

    :

    :

    :

    "Melih Gökçek Ankara'yı eleştiren Davutoğlu'nu alkışladı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete