Hacklenen Şamil Tayyar, Twitter hesabını kapattı!

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın Twitter hesabı hacklendi.
AKP'li Şamil Tayyar, Twitter adresinden paylaşılan tweetler olay oldu.

 "Evet, çok hata yaptık, çok yalan söyledik, seçmenimiz 7 Haziran'da bizi cezalandırdı. 4 bakan yargılanmalıydı."ifadeleri paylaşılan hesap önce şaşırttı. Ancak ardından hesabın hacklendiği açıklandı.

"HESABIM HACKLENDİ"

Hackleyen şahıs kendini "Hesabı hackleyen paralel çete falan değildir. Bu ülkenin devrimci/vatansever gençlerinden biridir." tweetiyle açıkladı. "Sayemde bu hesaptan ilk defa yalansız twitler atılıyor." diye tweet atan hacker için Tayyar aynı hesaptan, "Hesabım hacklendi. Şerefsizlere itibar etmeyin" diye tweet attı.

İşte Tayyar'ın hesabından atılan o tweetler...






TAYYAR'IN MAİL HESABIYLA İLGİLİ TWEETLER ATTI, TAYYAR HESABINI KAPATTI!

Hesabı hackleyen şahıs tweetlerini sürdürürken, Şamil Tayyar'ın mail hesaplarından IŞİD'e gönderilen silahlarla ilgili belgeler, Demirtaş'a suikast planı ve MHP'yi itibarsızlaştırma planları çıktığını iddia etti.

@samiltayyar27: Şamil Tayyar'ın e-mail hesaplarından MİT tırları ile İŞİD'e silah ve mühimmat gönderildiğinin belgeleri ortaya çıkmıştır, yayınlayacağım.

@samiltayyar27: Şamil Tayyar'ın e-mail hesabından Selahattin Demirtaş'ı indirme planları ortaya çıkmıştır, açıklanacaktır.

@samiltayyar27: Ş. Tayyar'ın e-mail hesabından MHP'yi itibarsızlaştırmak için yapılan planlar ortaya çıkmıştır, açıklanacaktır.



Bu tweetleri jet hızıyla silen Şamil Tayyar hemen ardından da Twitter hesabını gizli konuma getirerek, tweetlerin görülmesini engelledi. Ardından kısa bir süre sonrada Tayyar Twitter hesabını komple kapattı.

    :

    :

    :

    :

    "Hacklenen Şamil Tayyar, Twitter hesabını kapattı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete