Erdoğan'a doğalgaz tepkisi

CHP'li Gök: "Cumhurbaşkanı yurttaşlarımızla alay etmesin! Halkı çile çekmeye davet eden bir anlayış olamaz!"
KARŞI GAZETE | ANKARA

Rusya'nın gerçekleştirmesi olası doğal gaz kesintisi için "bu millet çile çekmeye alışkın" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ten tepki geldi.

Karşı Gazete’nin konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Levent Gök, "Halkı çile çekmeye davet eden bir anlayış olamaz! Cumhurbaşkanı'nın görevi halkı çileden kurtarmak, çileye davet etmek değildir." diye konuştu... Gök, şu değerlendirmeyi yaptı:

"ANKARA'DA TEK SEÇENEK DOĞALGAZ..."

"Çok vahim bir değerlendirme.  Örneğin Ankara'da doğal gaz yakıtta tek seçenektir. Bütün evler işyerlerinin sistemi,  doğalgaza bağımlı olarak dönüştürülmüştür yani tek yakıt seçeneğidir. Ankara'da yaşayanların evlerinde soba kurması, fuel dil alması, kömür yakması mümkün değil.

"BİN ODALI SARAY'DA ÇİLE ÇEKMEYECEĞİNİ BİLİYOR..."

Erdoğa,  bin odalı Saray'da çile çekmeyeceğini biliyor ama Mamak'a, Sincan'a, Haymana'ya  gitsin...  Tek seçenek olan doğal gaz kesilirse,  ben Sayın Cumhurbaşkanı'na gece ayazında bir gün geçirmesini tavsiye ederim.

"CUMHURBAŞKANI YURTTAŞLARIMIZLA ALAY ETMESİN..."

Öğrensin de yurttaşlarımızla lütfen alay etmesin... Bir Cumhurbaşkanı böyle bir sözü söyleyemez. Halkı yönetenlerin ve Cumhurbaşkanı'nın görevi halkı çileden kurtarmaktır, halkı çileye atmak değildir. Böyle Cumhurbaşkanlığı,  Başbakanlık yapılmaz... Halkı çile çekmeye davet eden bir anlayış olamaz... Yazıklar olsun Cumhurbaşkanına..."

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan'a doğalgaz tepkisi" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete