Erdoğan'dan flaş canlı bomba ve kayyum açıklaması!

Erdoğan, havuz medyası kanallarından A Haber özel yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam Suriye sınırından ülkemize girmeye kalkışan canlı bombalar 7 kiloluk TNT'lerle yakalandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, havuz medyasının amiral gemilerinden A Haber özel yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

KAYYUM KARARIYLA İLGİLİ...

İpek Koza Grubu'na kayyum atanmasıyla ilgili soruya Erdoğan, "Şimdi bu kayyum kararıyla ilgili ortaya konulan eylemleri görüyorsunuz. Peki daha önce bu yargı bu ülkede yani bizim Silahlı Kuvvetlerimizden tutunuz da çok farklı mahfiller, çok farklı gazete ve vesaire yazarları, çizerleri içeri attığı zaman bunların hiç sesi çıkıyor muydu?" dedi. "Paralel Yapı, devletin içerisine sızmış virüs gibi" diyen Erdoğan, "Bunları A'den Z'ye temizlemek mümkün değil. Her şeyden önce bir defa 657 değiştirilmediği sürece bu iş çözülmez" diye konuştu.

Son günlerde biliyorsunuz yargı bir karar verdi. Kayyum kararı verdi. Şimdi bu kayyum kararıyla ilgili ortaya konulan eylemleri görüyorsunuz. Peki daha önce bu yargı bu ülkede yani bizim Silahlı Kuvvetlerimizden tutunuz da çok farklı mahfiller, çok farklı gazete ve vesaire yazarları, çizerleri içeri attığı zaman bunların hiç sesi çıkıyor muydu?

Ne yazık ki Paralel Yapı, devletin içerisine sızmış virüs gibi. İstihbaratta da var, emniyet istihbarat, milli istihbarat, öbür tarafta emniyet teşkilatı, öbür tarafta Silahlı Kuvvetlerimiz. Bütün bu yerlerin hepsinde bunlar var. Buralardan çok ciddi iletişim sağlamaya devam ediyorlar. Bakanlıkların içerisinde hemen hemen hepsinde var. Bunları A'den Z'ye temizlemek mümkün değil. Her şeyden önce bir defa 657 değiştirilmediği sürece bu iş çözülmez. 657, yani Memurun Muhakemat Kanunu değiştiği andan itibaren burada farklı bir sistem oturtulabilir.
 

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan'dan flaş canlı bomba ve kayyum açıklaması!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete