90 yıllık Eyüp tarihinde ilke imza attı

Eyüp ve İstanbul siyasetinin tanınan ismi Dr. Ahmet Kartalkanat Eyüp ilçesinde bir ilke imza attı. 90 yıldır hizmet veren Eyüp ilçe teşkilatını yaptığı kampanyalarla kendi binasına kavuşturdu.
Tapusunu yapılacak açılış töreni ile ilçe başkanlığına teslim edecek olan Kartalkanat, “Halkın yararına hareket etmek istiyorsanız önce bir mekânınız olmalı. Büyüklerimiz dünyada mekânın önemini vurgular hep. Bu düşünceden hareketle Eyüp ilçesinin 90 yıllık özlemini gidermiş olmak büyük mutluluk” diye konuştu.

3 yıldır ilçe başkanı olarak görev yapan ve geçtiğimiz ay 2.Bölge milletvekili aday adaylığı için istifa eden Dr. Ahmet Kartalkanat, ilçe başkanlığı süresince Eyüp’te birbirinden başarılı etkinliklere imza attı.

BAĞIŞLAR İLÇE HALKININ YARARINA KULLANILDI

İlçe ve ilçe dışında çeşitli STK’larla temaslarda bulunan Kartalkanat, siyasetin asıl amacının halkın sorunlarını dinlemek değil çözüm bulmak olduğunu ifade etti. Kartalkanat, yaptığı etkili görüşmelerle ve öncülük ettiği organizasyonlarla 200 bin TL’nin üzerinde bağış topladı ve bunu ilçe halkının yararına kullandı. 

TEKİN VE AYDOĞDU DA KATILACAK

Genel merkezden aldığı ödenek ve kendisine verilen yetki belgesi ile ilçe binasının tapusunu da noterden teslim alan Kartalkanat, bu cumartesi günü gerçekleşecek törenle tapuyu ilçe başkanlığına teslim edecek. Törene CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin, Aykut Erdoğdu, parti yöneticileri ile birlikte vatandaşlar katılacak.


    :

    :

    :

    :

    "90 yıllık Eyüp tarihinde ilke imza attı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ