Fuat Avni: Mehmet Görmez, koltuğunu kaybedebilir

Twitter fenomeni Fuat Avni, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in '1 milyonluk makam aracı' için yaptığı; "İbret-i alem olsun diye iade edeceğiz" çıkışı sonrası Erdoğan'ın küplere bindiğini yazdı.
Twitter fenomeni Fuat Avni, yine bomba gibi iddialarda bulundu.

'İsraf' tartışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Mehmet Görmez'in '1 milyonluk makam aracı' için yaptığı; "İbret-i alem olsun diye iade edeceğiz" çıkışı gündemde konuşulanlar arasında. Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Görmez'in Habertürk'e çıkıp yaptığı bu çıkış sonrası çok sinirlendiğini ve Görmez'i hedef haline getirdiğini iddia etti. Görmez'in koltuğunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu yazan Fuat Avni, Görmez'in Habertürk'e çıkacağından Başbakan Davutoğlu'nun haberi olduğunu ve bu yüzden Erdoğan'ın bu ikiliden şüphelendiğini iddia etti.

'SAĞA SOLA KÜFÜRLER EDİYOR'

Erdoğan'ın bir başka rahatsızlığının da 7 Haziran seçimleri öncesi miting meydanlarının boş kalması, ve gelen anket sonuçları olduğunu yazan Twitter fenomeni, Erdoğan'ın çoğu zaman sinirden sağa sola küfürler savurduğunu iddia etti.

İşte Twitter fenomeninin o iddiaları...





 





    :

    :

    :

    :

    "Fuat Avni: Mehmet Görmez, koltuğunu kaybedebilir" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ