MİT TIR’ları değil, Sedat Peker TIR’ları

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Peker, seçim dönemi ‘Oluk oluk kan akıtma’ sözüyle yaptığı mitingin ardından, bu kez de Bayır Bucak Türkmenlerine ‘kucak açtı’.
Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine bu kez ‘MİT TIR’larıyla değil, Peker’in tırlarıyla ‘yardım gönderildi’.

YARDIM MAFYA LİDERİNE KALDI

17-25 Aralık soruşturmasından kısa süre sonra ortaya çıkan MİT TIR’ları krizinde, jandarma ve polisin durdurduğu araçlardan askeri mühimmat çıkmıştı. Bu skandal olay, dönemin AKP hükümeti tarafından önce yalanlanmış, TIR’larda Bayırbucak Türkmenlerine yardım malzemeleri olduğu savunulmuştu. Cumhuriyet gazetesinin bir yıl sonra yayınladığı görüntülerde ise, TIR’ların ‘ağzına kadar’ askeri mühimmatla dolu olduğu netlik kazanmıştı.

“O yardımlar Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu” diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, TIR’larda ne taşındığının kimseyi ilgilendirmediğini savunmuştu.



Son olarak Avrupa’nın kalbi Paris de IŞİD saldırılarına hedef olurken, Suriye’yle sınır politikası ve radikal muhaliflere yardım sağladığı eleştirilerinin yöneltildiği Türkiye’de Suriye’deki gruplara yardımın son halkası bir mafya liderinden geldi.

Sedat Peker, Twitter adresinden dört TIR’ın fotoğrafını yayınlayıp, Bayırbucak Türkmenlerine yardım gönderdiğini duyurdu.

Peker’in tweetlerinde görülen TIR’lar şöyle:


TIR’lardaki yardımların muhteviyatı bilinmiyor. Paylaşılan görsellerde, kıyafet gönderildiği belirtliyor.

Kaynak: diken.com.tr
  • murtaza viykk
    :) murtaza viykk - 24 Kasım 2015 YDS bir bot firması. elbise filan değil sadece bot.

:

:

:

:

"MİT TIR’ları değil, Sedat Peker TIR’ları" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete