Futbolcuya ceza var, Yerkel’e yok

Sanayisporlu futbolcu rakibinin yüzüne tekme attı, futboldan men edildi. Soma'da madenci yakınını tekmeleyen Yusuf Yerkel ise görevine devam ediyor
Rakibinin yüzüne tekme attığı için futboldan men edilen Sanayisporlu oyuncu, akıllara Yusuf Yerkel’in hafızalara kazınan tekme fotoğrafını getirdi. Sanayisporlu Mehmet Değirmenci 2 yıl futboldan uzak kalacak; Yusuf Yerkel ise halen Başbakanlık Müşaviri.



Aydın 1. Amatör Ligi’nde karşı karşıya gelen Dallıcaspor – Sanayispor karşılaşmasında rakibinin yüzüne tekme atan Sanayisporlu oyuncu Mehmet Değirmenci’ye, 2 yıl futboldan men, ardından da 21 maçta oynamama cezası verildi.



Soma faciasının ardından dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan ile Soma’ya giden ve madenci yakınına tekme attığı fotoğraf ile dünyanın gündemine oturan Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel hakkında ise hiçbir karar verilmedi.

Yerkel’in görevden alınacağı iddia edilmişti ancak hiçbir işlem yapılmadı. Soma faciasının ardından 1.5 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen Yerkel, Başbakanlık Müşavirliği görevine devam etti.  Erdoğan döneminde Başbakanlık Müşavirliği yapan Yerkel, Davutoğlu döneminde de aynı koltukta oturuyor. 

 

    :

    :

    :

    :

    "Futbolcuya ceza var, Yerkel’e yok" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete