İngiltere bu komplo teorisini konuşuyor!

İngiltere'de komplo teorisyenleri Mescid-i Haram'ın altında antik bir silah olduğunu ve Suudi Arabistan'ın bu silahı Ruslara verdiğini iddia ediyor.
İngiltere’de Daily Star gazetesinin paylaştığı komplo teorisi tartışmalara neden oldu! Haberde yer verilen komplo teorisine göre Mekke’de Kâbe’nin de içinde bulunduğu alanı çevreleyen Mescid-i Haram’ın altında “Cebrail’in Sandığı” adı verilen antik bir silah bulundu. Bu komplo teorisyenlerinin dile getirdiği efsaneye göre Cebrail, Hz. Muhammed’e büyük bir güç barındıran bir kutu veya sandık vermiş ve onu bir ibadet mekanının altına gömmesini söylemiş. Kıyamet yaklaşırken sandık ortaya çıkacakmış.

RUSLARA TESLİM EDİLDİ

Paranoyak komplo teorileri Kabe çevresindeki inşaat çalışmaları sırasında Suudi Arabistan’ın bu sandığı bulduğu ve sandığı Rusya’ya verdiklerini iddia ediyor. Hatta Rusların da sandığı Antarktika’ya götürdüğü söyleniyor.

VİNÇ SANDIK YÜZÜNDEN DEVRİLDİ

Komplo teorisyeni blog yazarı Sorcha Faal, Kabe’de yaşanan vinç kazasını da sandığın bulunmasına bağlıyor. İddiaya göre işçiler sandığı bulduklarında büyük bir enerji çıkışı oldu ve vinç devrildi. Ancak yetkililer bunu saklamak için vincin rüzgar yüzünden devrildiğini açıkladı.



Sorcha Faal, daha da ileriye giderek şeytan taşlama sırasında yaşanan ve pek çok kişinin ölümüne neden olan trajediyi de sandığın ikinci çıkartılmaya çalışılmasına bağlıyor. Faal, sandığı öğrenen Putin’in onu almak üzere Amiral Vladimisky adlı araştırma gemisini ve Hint Denizi’ndeki bir dizi Rus savaş gemisini yolladığını ayrıca iki Rus savaş uydusunun da gemiyi ve sandığı korumak için yörüngeye oturtuluğunu ekliyor.

DOĞRULUK PAYI VAR!

Faal’ın ipe sapa gelmez iddialarının son bölümünde doğruluk payı var. Amiral Vladimisky gerçekten de Suudi Arabistan’a gitti, Rusya gerçekten de yörüngeye iki savaş uydusu gönderdi ve gerçekten de Hint Denizi’nde Rus savaş gemileri bulunuyordu. Amiral Vladimisky gemisinin ziyaret nedeni Rus denizcilerin mezarlıklarına Rusya toprağı konacak olması olarak açıklandı. Hint denizinde savaş gemilerinin olmasının nedeni de Rus gemilerinin Hindistan donanması ile tatbikat yapıyor olmasıydı.

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "İngiltere bu komplo teorisini konuşuyor!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete