Hakan'dan Selvi'ye tokat gibi gönderme!

Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan, Selvi'ye tokat gibi bir gönderme yaptı ama Selvi o göndermeyi kavrayamayak birde üzerine Hakan'a destek verdi!
Ermenek’teki maden faciasını konu alan Tarafsız Bölge programında dün akşam çok ilginç anlar yaşandı.

CnnTürk’ün daimi müdavinlerden olan Abdulkadir Selvi Ermenek’ten programa bağlanarak Soma geleneğini bozmadı ve Taner Yıldız’ın gömleği üzerinde övgüler yağdırdı.

Programda daha ilginç olan kısım ise, Erdoğan ağzı ile konuşarak ‘işverenin aç gözlüğünden’ dem vuran Selvi’ye Ahmet Hakan’ın inceden ve sert bir mesaj göndermesiydi. Ama Abdulkadir Selvi bunu anlamadı ve Ahmet Hakan’ı destekleyerek, kapasitesini, çapını ve seviyesini bir kez daha gözler önüne serdi.

İsterseniz o ilginç göndermeyi fokuslayıp akataralım:

Selvi: Soma’da bu kadar büyük ölümlerin olması vardiye değişiminin içerde yapılmasından kaynaklanıyordu. Neden?  İşte dışarı çıkmasınlar da zaman kaybı olmasın diye. İşveren aç gözlülüğü…

İşte tam burada Ahmet Hakan, Soma’da sistem cihazlarının gelen felekati önceden haber vermesine rağmen, sırf AKP’nin daha fazla oy alabilmesi için uyarıların göz ardı edildiği ve madendeki emekçilerin insafsızca fazla çalıştırıldığı gerçeğine gönderme yaparak Selvi’ye şu ifadeleri kullandı:

“Harıl harıl kömür çıkarılacak yani.  Abdulkadir, harıl harıl kömür çıkaracaklar.”

İşte Tarafsız Bölge’deki o ilginç dakikalar...



    :

    :

    :

    :

    "Hakan'dan Selvi'ye tokat gibi gönderme!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ