'Davutoğlu dahil herkes dinleniyor'

Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Orhan Öğe, Türkiye’de halen Başbakan Ahmet Davutoğlu dahil herkesin dinlendiğini söyledi.
Cep telefonunda 10 kat daha fazla hız getirecek, yerli dördüncü nesil 4G haberleşme teknolojisi geliştirme projesi ULAK kapsamında, GSM operatörlerinin işbirliği anlaşması, düzenlenen törenle imzalandı. İmza töreninde bir konuşma yapan Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Orhan Öğe,

 “Bu projenin önündeki en büyük engel BTK’dır. Sadece yabancıların kucağında olduğu için yapıyor. BTK’yı şu anda yabancı vendorlar yönetiyor. Yazıklar olsun onlara” dedi. Öğe, Türkiye’de halen Başbakan dahil herkesin dinlendiğini de söyledi. 

'SİNSİ PLANLARI OLDUĞUNU SONRADAN ANLADIK'

Törenin ardından Öğe, eleştirileriyle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. BTK’yı neden hedef aldığı sorulan Öğe, “13 Şubat 2013’de bu projeye başladığımızda BTK da vardı.

Her 3 ayda bir değerlendirme toplantılarına onları da dahil ettik. Bu projeyi hep beraber yürütüyorduk ancak son 6 aydır çalışmalarından bize bilgi vermediler ve toplantılara iştirak etmediler. Arkasında bir sinsi plan olduğunu biz sonradan fark ettik” dedi.

Türkiye’de gizli bir elin olduğunu söyleyen Öğe,“ Nuri Demirağ’ın başına ne geldiyse, Vecihi Hürkuş’un başına ne geldiyse, Devrim otomobillerinin başına ne geldiyse 4G teknolojilerini yerli üreten firmaların başına o gelecek. Ama biz yapacağımızı yapacağız” diye konuştu.

TÜRKİYE’DE HERKES DİNLENİYOR

Türkiye’de hala herkesin dinlendiğini belirten Öğe, “Türkiye’nin milli bir şebekesi yok. Yani ülkemizde 20 kilometre uzaklıktan bir baz istasyonu trafiğini istediği gibi herkes çekebilir. Herkes dinlenebilir, herkes dinleniyor”dedi. Öğe, dinlenmelerinin önlenmesi için kriptolu bir şebekenin olmasını gerektiğini anlatarak,

“BTK’nın böyle bir şeyden de haberi yok. Hiçbir şeyden haberi yok. Bu projenin önündeki en büyük engel BTK’dır. Bilerek yapıyor. Sadece yabancıların kucağında olduğu için yapıyor. BTK’yı şu anda yabancı vendorlar yönetiyor. Yazıklar olsun onlara” diye konuştu.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "'Davutoğlu dahil herkes dinleniyor'" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ