Fuat Avni: 'Efkan Ala'nın tapesini Hakan Fidan piyasaya sürdü'

Twiter fenomeni yine ortalığı ayağa kaldıracak iddialarda bulundu.
Fuat Avni yine bomba gibi iddialarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Ağrı Valisi ile Efkan Ala arasında geçtiği iddia edilen tape ile ilgili çıkan haberler gündemi sarmıştı. Hükümet, vali ve Efkan Ala tarafından yalanlanan bu iddiaların perde arkasını Fuat Avni açıkladı ve söyledi: "Tapeler gerçek, ses kayıtları olarak ortaya çıkmasından da korkuyorlar"

'EFKAN ALA'NIN TAPESİNİ PİYASAYA HAKAN FİDAN SÜRDÜ'

Fuat Avni, Erdoğan'ın HDP'nin barajın altında kalması için doğuda Efkan Ala'yı kullandığını, eski gözdesi olan 'sır küpüm' dediği Hakan Fidan'ı ise affetmediğini yazdı. Twitter fenomeni, Efkan Ala'nın Ağrı olaylarında yaşananlar için Hakan Fidan'dan yardım aldığını iddia ederek, bunun için de Erdoğan'dan azar işittiğini yazdı.

'ERDOĞAN-ALA TAPESİ DE YİNE FİDAN'IN ELİNDE!'

Erdoğan'ın kendini affetmeyeceğini anlayan Fidan'ın bu durum üzerine Ala'nın tapesini piyasaya sürdüğünü iddia eden Fuat Avni, ayrıca Erdoğan ve Ala'nın görüşmesine ait bir tapenin de yine Hakan Fidan'ın elinde olduğunu yazdı. Erdoğan ve Fidan'ın karşılıklı birbirlerinin kuyularını kazdığını yazan Fuat Avni, bu durumun Erdoğan'ın danışmanlarını endişelendirdiğini yazdı.

'TSK'NIN TAVRINDAN KORKTULAR'

TSK'nın Ağrı olaylarında askerin hayatının hiçe sayılması karşısında tavır gösterdiğini iddia eden Fuat Avni, bölgeye İç Güvenlik Paketi yardımıyla komutanların atamasının hemen yapılması için Sebahattin Öztürk'ün devreye girdiğini yazdı. Amacın TSK'dan gelecek itirazın önüne geçilmesi olduğunu yazan Twitter fenomeni, Efkan Ala'nın, bazı jandarma generallerine 'şahin' rolü oynamaları talimatı verdiğini iddia etti.

İşte Fuat Avni'nin gündemi sarsacak o iddiaları...







İŞTE EFKAN ALA İLE AĞRI VALİSİ ARASINDA GEÇTİĞİ İDDİA EDİLEN O KONUŞMALAR...

 


 

    :

    :

    :

    :

    "Fuat Avni: 'Efkan Ala'nın tapesini Hakan Fidan piyasaya sürdü'" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ