Tavşan: Erdoğan'a destek olmazsak cezalandırılırız

Memur Sen Denizli Şubesi Başkanı Osman Tavşan, birlik olup Erdoğan ve AKP’ye destek olunmazsa Allah’ın Türk milletini cezalandırabileceğine dair sözler sarf etti.
Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Denizli Gönüllü Teşekkülleri Vakfı’nın düzenlediği kahvaltıya katıldı. Pazar sabahı gerçekleştirilen kahvaltıda CHA’nın haberine göre diyaloglar bir hayli ilginç ve dikkat çekiciydi.

DESTEK OLMAZSAK CEZALANDIRILIRIZ!

Kahvaltıda konuşma yapan Memur Sen Denizli Şube Başkanı Osman Tavşan, resmen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’ye destek olunmazsa Allah’ın Türk Milleti’ni cezalandırabileceğini ima etti.

Tavşan, “Sizler bir olmasını beceremiyorsunuz, artık atalarınızın İslam’a yaptığı hizmetlerden dolayı tanıdığım müddet doldu derse maazallah ne halt edeceğiz” diye konuştu.

HALİFELİK VURGUSU!

Tavşan konuşmasının devamında;  “Sizleri öylesine mükemmel yarattım neden insanlığa güzel kanunlar ve anayasalar yapmadınız, hilafet makamı elinizden alındı, onun yerine hiçbir şey yapıp kenetlenmediniz derse ne diyeceğiz?

Başınıza Yahudilere van münit diyerek rest çeken cumhurbaşkanlığı yemin töreninde frak diyorlarmış ben ona trak diyorum çünkü kuyruklu bir şey frak giymeyip ben uşak değilim diyen haykıran, rest çeken, Çankaya köşkünün yerini değiştiren, kurduğunuz imparatorlukların simgesini koyan öncekilerin yapmış olduğu bütün tabuları yıkan ve siz destek vermeseydiniz daha çok benim sevdiğim tabuları yıkacaktı derse ne cevap vereceğiz?” sözlerini sar fetti.

ASRİ MEZARLIK İMAMINDAN DESTEK İSTEDİ

Toplanın sonunda konuşan Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, konuşma yapanlar arasında bulunan Asri Mezarlık imamından yakın zamanda gerçekleştirilecek Ak Parti Denizli Milletvekili için destek istedi. İmam Zeybekci’nin konuşmasını “İnşallah Mezarda” sözleriyle destekleyince gülüşmeler yaşandı. Zeyşbekci imamın bu sözleri üzerine, “Cemaati toplayıp geleceğim aşağıdan diyorsun” diye konuştu.

Kaynak: Denizlihaber.com

    :

    :

    :

    :

    "Tavşan: Erdoğan'a destek olmazsak cezalandırılırız" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ