Selahattin Demirtaş seçim öncesi baba ocağında

​HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçim kampanyasına başlamadan önce Diyarbakır’da yaşayan ailesini ziyaret etti.
Babası Tahir Demirtaş ve annesi Sadiye Demirtaş’ın ellerini öperek hayır dualarını alan HDP lideri, kardeşleriyle de hasret giderdi.

Cuma gününden sonra seçim kampanyası startını vereceklerini belirten Demirtaş, "Ankara'da aday tanıtımıyla birlikte çalışmalarımız başlayacak. Yoğun bir dönem olacak. Uzun bir süredir anne ve babamı ziyaret edememiştim onları da ziyaret edip hayır dualarını aldım" dedi.

"Barajı aşacağımıza, çok yüksek oylarla halkın desteğini alabileceğimize yürekten inanıyoruz" diyen Demirtaş, şöyle konuştu: "Barajı aşacağımızdan benim kuşkum yok, bu destek bir şekilde devam ettikçe bizler halkımıza layık olacak bir politikayı ortaya koydukça Türkiye'nin temel sorunlarını da HDP'nin bu geniş ve barışçı vizyonu iyi anlatılırsa baraj sorunumuzun ortadan kalkacağını düşünüyorum."

Demirtaş, Altan Tan'ın adaylığı tartışmalarına da değinerek, parti olarak kendisiyle ortak karar verdiklerini söyledi.

Selahattin Demirtaş, daha sonra babası Tahir Demirtaş'ın Yenişehir ilçesindeki tesisatçı dükkanına gelerek, burada babasıyla bir süre sohbet etti.

Kaynak: ntv.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Selahattin Demirtaş seçim öncesi baba ocağında" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ