AKP'de büyük çatlak

AKP'nin Erzincan aday adayı ​Ahmet Korkmaz “2. Adayı Seçenleri Allah'a Havale Ediyorum“ dedi.
AKP Erzincan Milletvekili 2. Sıra Adayı olarak gösterilen Av. Serkan Bayram tercihine tepkiler sürüyor. Gündemde; Kim bu aday? Nereden geldi ? Kimin adayıymış? Erzincan'dan adaymı yoktu? Tanıyan varmı? gibi birçok sorunun sorulmasına neden olan 2. sıra aday seçimi için sosyal medyada ise tepkiler büyüyor.

Erzincan'da AKP'den aday adayı olan 13 kişiden sadece Dr. Talha Erol Durmaz aday gösterildi. Diğer 12 aday adayının hiçe sayılmasına en net tavrı Ahmet Korkmaz koyarak sosyal medya aracılığı ile bir açıklama yaptı. Korkmaz'ın açıklaması haklı bulunurken yapılan yorumlarda "Neden 12 aday adayı hiçe sayıldı?" sorusu soruldu.

İşte Ahmet Korkmaz'ın açıklaması;

BİZİ BAĞRINA BASAN, SEVGİ VE İLGİSİNİ HİÇ BİR ZAMAN ESİRGEMEYEN, KADER BİRLİĞİ YAPTIĞIMIZ ÇOK KIYMETLİ ERZİNCAN HALKIMIZ BİR KERE DAHA BU VEFALI DAVRANIŞINI SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ DÖNEMİNDE GÖSTERMİŞTİR.

SAMİMİYETLE YANIMIZDA OLAN, AKP TEŞKİLAT BİRİM VE BAŞKANLARINA,

AYRICA, İLİMİZİN ÖNEMLİ BİRER DEĞERİ OLAN SENDİKA, BAŞKAN VE ÜYELERİNE,

ODA, BİRLİK, VAKIF VE DERNEKLERİN OLUŞTURDUĞU STK BİRİMLERİNİN DEĞERLİ, BAŞKAN VE ÜYELERİNE,

İLİMİZİN, OLMAZ SA, OLMAZI OLAN ÇOK KIYMETLİ TÜM MUHTARLARINA,

VE ÖZELLİKLE, HER ZAMAN YANIMDA VE YAKINIMDA OLAN, HİÇ BİR KARŞILIK BEKLEMEDEN, DAİMA YANIMDA HAZIR BULUNAN, EKİP RUHU İLE ÇALIŞTIĞIMIZ, ARKADAŞLARIM VE CAN DOSTLARIMA ŞÜKRAN VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.

13 KİŞİ İLE ÇIKTIĞIMIZ BU KUTLU YOLDA, A.ADAYI OLAN VE SİYASETE RENK KATAN, ERZİNCAN'IN TEMSİLİNDE BULUNMAK İSTEYEN, ANCAK BOŞ YERE ZAMAN, EMEK VE MADDİYATLARI ÇALINAN ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA, YAKIN,İÇTEN VE SAMİMİ DOSTLUKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.

EN ÖNEMLİSİ, ERZİNCAN'IN KADERİ İLE OYNAYAN, (2) MİLLETVEKİLİ KONTENJANINI DAHİ ÇOK BULDUĞU İÇİN, BİRİNİ DIŞARIDAN,ALAKASIZ BİR ADAM GÖNDEREREK DOLDURAN VE KALAN 12 KİŞİYİ, PARTİ TEŞKİLATLARINI, STK, TEMAYÜL VE ANKETLERİ YOK SAYAN, KİŞİ YADA KİŞİLERİ İSE, YAPTIKLARINI YAŞAMALARI ADINA, YÜCE MEVLA'NIN TAKDİRİNE VE SONSUZ ADALETİNE HAVALE EDİYORUM.

SAYGIYA LAYIK OLANLARA, SAYGILARIMI SUNUYORUM.

    :

    :

    :

    :

    "AKP'de büyük çatlak" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete