O müdürün kardeşi de AKP'den aday

AKP Erzurum 3. sıradan milletvekili adayı olan Zehra Taşkesenlioğlu'nun Halk Bank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.
17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda, evinden ayakkabı kutularında ve banyo liflerinde 4,5 milyon lira çıkan Halk Bank eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın yerine getirilen Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun kız kardeşi Zehra Taşkesenlioğlu, AKP Erzurum 3. sıra milletvekili adayı gösterildi.



17 Aralık'tan bu yana Halk Bank'ın adı yolsuzluk, rüşvet ve kara para aklama suçlamaları ile anılıyordu.
  • Zeynep Gun
    Zeynep Gun - 14 Nisan 2015 Gazetecilik anlayisiniz bu iste!Akliniz sira o baslikla milleti yaniltacaksiniz! "O mudur" dediginiz kim? Universitede okurken ogrendiginiz bir iki ucuz vurgulama yontemi ile guya haber yapiyorsuuz, akliniz sira vurgu yolsuzlukta olacak! Halkbank'in yeni basarili yoneticisinin kiz kardesleri kendileri, ve Erzurum'un basina talih kusu kondu diye cevirin haberi bence! Oldukca entellektuel ve vizyonu genis Zehra Hanim sizlere de kucak acacak, Erzurum'a cok buyuk hizmetlerde buluncaktir.Erzurum halki O'nun gibi bir vekil adayina sahip oldugu icin cok sansli! Saygilar.

:

:

:

:

"O müdürün kardeşi de AKP'den aday" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ