Liste dışı kalan Boynukalın'dan ilk açıklama!

AKP'nin 1 Kasım listelerinde yer almayan Abdurrahim Boynukalın açıklamada bulundu.
Başta Hürriyet Gazetesi’ne saldıran grubun baş aktörlerinden AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın olmak üzere dikkat çeken çok sayıda AKP milletvekili 1 Kasım seçimleri için aday gösterilmedi. 

Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan Boynukalın, " Bütün enerjimi gençlik siyasetine yoğunlaştırmak adına; önceden de istişare ettiğimiz üzere Başbakanımızdan affımı istedim." dedi.

HÜRRİYET'İ TEHDİT ETMİŞTİ

Aynı zamanda AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili olan Abdurrahim Boynukalın, geçtiğimiz cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilen AKP  Kongresi'nde Divan üyesi seçilmişti. 7 Haziran seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden aday gösterilen Boynukalın önümüzdeki dönemde parlamento dışında kalacak.

İşte Boynukalın attığı o tweetler:

"Listemiz vatana, millete hayırlı olsun. Bu kadrolarla 1 Kasım seçiminde tarih yazmak için #HaydiBismillah

Tecrübeyi ve dinamizmi harmanlayan listemizden dolayı Başbakanımıza ve üst kuruldaki bütün isimlere sonsuz teşekkürler.

Merak edenlere: Aday adayı değildim. Parlamentoda temsil makamında olmak da, gençlik kollarında ter dökmek de çok ulvi görevler.

Bütün enerjimi gençlik siyasetine yoğunlaştırmak adına; önceden de istişare ettiğimiz üzere Başbakanımızdan affımı istedim.

Gerisini isteyen istediği yere çekecektir zaten. Şimdi bunlara takılmadan son sürat koşturma zamanı. Hepinizi Allah için çok seviyorum :)"
 



    :

    :

    :

    :

    "Liste dışı kalan Boynukalın'dan ilk açıklama!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete