Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye barışı getireceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırıkhan'da vatandaşlara hitap etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antakya'daki mitingin ardından Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'ne geçti. Kanatlı Caddesi'nde seçim otobüsünden halka seslenen Kılıçdaroğlu, siyasetçinin kul hakkı yemeden her kuruşun hesabını millete vermeyi görev olarak kabul etmesi gerektiğini söyledi.

Siyasetin halka hizmet için yapılması gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Bizi ayrıştırdılar, bizi böldüler. Birbirimize selam bile veremiyoruz. Niye veremiyoruz? Herkesin görüşü farklı olabilir, herkes farklı düşünebilir ama sonuçta aynı ülkenin insanlarıyız. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. bayrağımız, memleketimiz, gönlümüz, yüreğimiz, Allah'ımız, kitabımız, peygamberimiz, her şeyimiz bir. Neyimiz eksik? Niye ayrılıyoruz, niye kavga ediyoruz? Ben size söz veriyorum bu ülkeye barışı getireceğim. Buy ülkeye kardeşliği getireceğim. Bu ülkede hepimiz rahat edeceğiz. Siyaset kavga yeri değildir, memleket sorunlarının çözümleneceği çözüm üretme yeridir."

Kılıçdaroğlu, daha sonra Belen İlçesi'ne hareket etti. Burada partisinin seçim bürosu ile Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan içme suyu şebekesinin açılışını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, halka CHP iktidarında yapılacakları anlatıp sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

Kaynak: DHA
 


    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye barışı getireceğim" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete