Havuz medyası 'Oy ve Ötesi'ni hedef aldı

AKP'ye yakın medya Oy ve Ötesi'ni hedefine aldı. Akit yazarı Oy ve Ötesi gönüllülerinin hapse atılması gerektiğini söylerken Star Gazetesi Cem Yılmaz gibi ünlü isimleri "Paralel" ilan etti.
Oy ve Ötesi'nin geçtiğimiz seçimlerde sandıkta hile yapılmasını engellemeye yönelik etkin çalışmaları AKP'yi 1 Kasım seçimleri öncesinde endişelendirmiş gözüküyor.

Akit Yazarı Karahasanoğlu yurttaşların özgür hakkı olan oy sayımını takip hakkını hiçe sayarak "YSK Oy ve Ötesi üyelerini sandıklara yaklaştırmamalı" dedi.  Karahasanoğlu Akit'teki yazısnda "Ne idüğü belirsiz. Finansal kaynağı şaibeli..AK Parti düşmanlıkları her taraflarından bas bas bağıran bu dernek üyelerinin sandıklarda karıştırıcı rolü oynamasına.. Niye izin verilsin ki?"dedi.

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, Oy ve Ötesi ekibinin sandıklardan uzak tutulması ve hatta hapse atılması çağrısı yaptı. Oy ve Ötesi ekibi için "Bir tane başörtülü bayan yok. Bir tane dini amaçlı sakal bırakmış insan yok. Bre utanmazlar, bu ülkenin kadınlarının yarıdan fazlası başörtülü. Niye sizin hepinizin başı açık?" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Sabah Gazetesi de Oy ve Ötesi'ni hedef aldı. Gazete imzasız haberinde, "1 Kasım genel seçimlerinde gönüllü sandık görevlisi toplamak amacıyla oluşturulduğu iddia edilen Oy ve Ötesi platformuna en büyük destek Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yönettiği Paralel Medya ile Doğan Medya ve Sözcü gazetesinden geldi." diyerek Oy ve Ötesi'ni karalama kampanyası başlattı.

Yine, AKP'ye ve Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Akşam Gazetesi'nin de hedefinde bugün Oy ve Ötesi vardı. 

AKP MEDYASINA GÖRE CEM YILMAZ DA "PARALEL"MİŞ

AKP'ye yakın Star Gazetesi Oy ve Ötesi'ne yönelik yaptığı haberinde Cem Yılmaz'ı, Ayşe Arman'ı , Ozan Güven'i, İlber Ortaylı'yı ve daha bir çok ünlü ismi "Paralel" ilan etti.

Star, haberinde şu ifadeleri kullandı "Oy ve Ötesi platformu FETÖ ile bağlantılı görünmemek için tanınmış yazar ve sanatçıları da bu çatı altında buluşturuyor. Ahmet Hakan, Cüneyt Özdemir, Enver Aysever, Cem Yılmaz, Elif Şafak, Ayşe Arman, Koray Çalışkan, Özgür Mumcu, Başak Şengül, Meltem Cumbul, Hazal Kaya, Mehmet Günsur, Mert Fırat, Özge Özpirinçci, Tuba Ünsal, Levent Üzümcü, Gani Müjde, İlber Ortaylı ve Ozan Güven gibi ünlü isimlerin desteğiyle manipülasyon yapan ve taraftar toplayan Oy ve Ötesi’ne Gülen Örgütü’ne ve Gezi olaylarına desteğiyle bilinen T24 internet sitesi de büyük destek veriyor."

Kaynak: haberdar.com

    :

    :

    :

    :

    "Havuz medyası 'Oy ve Ötesi'ni hedef aldı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete